Citiraj Brunda prvotno napisa
Citiraj tridesetri prvotno napisa
i da jos napisem svoju top listu stvari koje nismo imali ali koje mi se i cine potpuno nepotrebne, a za koje vecina roditelja vjerovatno misle da su must have:
-baby alarm (osim ako ne zivis u 10-erosobnoj kuci na tri kata)
-vreca za spavanje (nema sanse da zaspi u tome)
-vrtic
-sterilizator, bocice i sl.
Meni su vreća za spavanje i baby alarm stvarno must have. Sada kada ne može u vreću baš nam je koma sa pokrivanjem, a bez baby alarma se stalno trzam jer mi se pričinjava da ga čujem a ovako sam mirna i spokojna bez obzira što nam je stan jedva 50-ak m2.
Vrtić smo isto jako puno koristili jer se on naprosto obožavao u njemu igrati.
evo vidis, pa upravo sam o tome i pisala ovaj prethodni post. da ne bi netko koristio ovu temu kao preporuke sto kupiti, a sto ne, jer stvarno sto je nekome najvaznija stvar na svijetu, drugome se moze ciniti kao potpuno nepotrebno...
u biti cini mi se da je skoro nemoguce znati sto ce ti tocno trebati prije nego sto rodis jer vecina stvari ovisi o naravi bebe. meni je maram bila najvaznija stvar na svijetu, a imam prijateljicu ciji mali je vristao kad bi ga stavila u taj polozaj i nema sanse da ga nosis u marami. za vrecu za spavanje su mi mnoge mame rekle da im je super prakticna, a moju m. ne mozes niti pokriti, a da ne posizi, a kamoli je staviti u vrecu...
i da ne nabrajam bezbrojne primjere...