Mi imamo posuđenu Tomy guralicu, ali ne tu koja se pretvara u tricikl, i isti problem - previše juri i uopće nije dobra za guranje :? baš sam mislila kupiti tu sa triciklom, ali ako je ista stvar ne znam hoću li, možda radi tricikla.

Dobre didaktičke igračke za djecu oko godinu dana su - ti oblici za ubacivanje, s tim da je bolje da je što jednostavnija i da ima samo trokut, krug i kvadrat za ubacivati, pa onda kocke svih vrsta (za slaganje jedna na drugu), pa bilo što za ubacivanje predmeta u to (mi smo napravili igračke od posude za prašak i malih flašica od jogurta i sitnijih predmeta koje smo našli po kući, ali to se koristi samo uz nadzor), slikovnice sa tvrdim stranicama za listanje, dobri bi bili neki veliki plastični šarafi ili isto nekakve flaše da dijete na njih šarafi čepove (to malo kasnije), one čašice za slaganje jedna na drugu i vađenje van, nešto što ima nekakve gumbiće koje dijete treba pritisnuti kažiprstom a da onda igračka proizvede nekakav zvuk. Eto, mi smo bili na radnoj terapiji i to su nam dali za igranje - to je znači didaktika za jednogodišnjake.

A najbolje igračke osim gorenavedenih su nam jedan Megablocks kamion sa velikim kockama za slaganje, jedan komplet od Fisher Price kojeg nema kod nas a isto je nakakva slagalica-pikalica, i one bebe-ćelavice.