Čestitam!!!
Čestitam!!!
lara, ha? nije sookie?? ili bar tara![]()
čestitam vam od srca na maloj ljepotici![]()
![]()
detalji? rodila sam doma, bilo je vrlo brzo, intenzivno, u potpunom mraku, miru i tisini nase dnevne sobe. imala sam zelja i ocekivanja od ovog poroda, i sva su ispunjena, i jos puno, puno vise toga sam dobila... nemam rijeci kojima bih opisala ovo iskustvo osim da je svaki detalj bio naprosto savrsen, a tko zna koliki sam perfekcionist zna sto to znaci. moj prvi porod u austriji, koji je bio stvarno lijep, bez intervencija i intiman, mi se sad cini pun intervencijamoment kad sam primila glavicu svoje kceri dok je jos tijelo bilo unutra mi je vjerojatno najljepsi i najsnazniji trenutak u zivotu
za razliku od prvog poroda, osjecam se fenomenalno, kao da nisam uopce rodila. mogla bih poletjeti...
Felix, čestitke cijeloj obitelji!
Draga, ne mogu ti opisati koliko sam sretna što ti se sve ispunilo!!! Čestitam vam svima i ljubim vas! I naravno da jedva čekam cijelu priču s poroda, nadam se da ćeš nas počastiti kad te uhvati inspiracija.![]()
i ovdje čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!
Topla dobrodošlica malenoj Lari!
Vau, Felix, divno!
Čestitam ti od srca![]()
Draga Felix, iskrene čestitke na rođenju male princeze![]()
Predivno! Felix čestitam, na ljepotici i na iznimnoj hrabrosti!
toliko me razveselila vijest o larinom rođenju da nisam u stanju ništa suvislo napisati.
čestitam od srca na predivnom porodu![]()
a da mi je vidjeti one velike bratove oke kad se vrati s mora i ugleda laru!
uživajte!
Čestitam od sveg srca! Dobro došla djevojčice![]()
Čestitam!
Draga moja Felix, kao i Pinnochio uopće nisam u stanju suvislo sročiti koliko sam sretna zbog tebe
Plačem ko kišna godina od radosti što je sunce malo imalo tako prekrasan dolazak na svijet i što si ti tako očito presretna
Ludnica, stara moja, predivno!
Ljubi mišicu sto puta i velikog brata i tatu i naravno, nema izmotavanja: ho-će-mo pri-ču!![]()
baš mi je drago da je sve ispalo super i još bolje od tvojih očekivanja!![]()
Čestitam na hrabrosti i maloj ljepotici koja se rodila kako i treba, kod svoje kuće!