Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Jako rana trudnoća - bol stidne kosti/zdjelice i ''bockanje''?

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Jako rana trudnoća - bol stidne kosti/zdjelice i ''bockanje''?

Ovo mi je druga T , u 8. tjednu sam . Mutno se sjećam tih simptoma iako mi prva T nije bila tako davno
    Jučer me tako boljela stidna kost tj. možda bolje reći zdjelica , da sam jedva hodala.To je trajalo popodne naizmjence te nestalo.Danas ništa!
    Taj dan sam bila na poslu (gdje inače sjedim) tako da nisam ništa teško radila/dizala , a i gledam da doma svoga klinca što manje nanašam.
    Povremeno me onako jače ''zaštrecne'' negdje dolje , ali koliko se sjećam to je kao normalno (utjecaji hormona) ?!? Prošli tjedan na kontroli sve ok , idem opet za 3.tj.
    Tješim se da sam već sva razlohana od prve T pa sve jače osjećam , imam li pravo?
    Posljednje uređivanje od migoh : 27.08.2010. at 21:52

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja ti ne mogu puno pomoći ali meni su se takvi bolovi javljali baš kod dugog sjedenja u prvim tjednima T.

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Draga, ja ti pritisak na stidnu kost osjećam od prvog dana druge T. Doktor me uvjerava da je to zato što je više djece ovaj put i zato što puno niže nosim.
    A i negdje sam pročitala da treba 5 godina da se kosti poslje poroda vrate na mjesto. Ja se nebih previše uzrujavala, tim više što ti doktor kaže da je sve ok.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni je ta bol trajala cijelu tudnoću, a na početku sam zbog njeg otežano i hodala.
    Sad mi se katkad dogodi da je osjetim u određenim iskoracima, položajima...
    Peckanje, bockanje je vjerojatno od mjehura, meni je mjehur dosta nisko i čim sam ostala trudna, omdah je krenulo s navedenim.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala cure , malo mi je lakše!Idući tjedan idem na kontrolu pa ću vidjeti............iako očekujem odgovor kao što je vaš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •