Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: štiti li novi zakon dječju štednju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ja potvrđujem da u ZaBi nemaju nikakve službene informacije.

Dogovorila sam se sa gospođom da se čujemo krajem mjeseca, pa ako dobiju službeni dopis, da onda sav novac prebacim na svoj račun.
    Samo kako onda znati što je čije i kako ćemo jednoga dana "raskusuravati" po djetetu, hoću li ih zakinuti što kamate idu na jedan račun (sada moj).
    Hoće li i sada "skočiti" CZSS?

Zubić vilo, ova predzadnja rečenica je razlog što nisam novac uplaćivala na svoj račun.
    Jer bih onda morala sama voditi evidenciju koliko kome ulažem, pa sama računati kamate za taj dio...
    Htjela sam da to radi banka jer mi za takve stvari i uzimaju neku siću svaki mjesec.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Samo kako onda znati što je čije i kako ćemo jednoga dana "raskusuravati" po djetetu, hoću li ih zakinuti što kamate idu na jedan račun (sada moj).

Zubić vilo, ova predzadnja rečenica je razlog što nisam novac uplaćivala na svoj račun.
    Jer bih onda morala sama voditi evidenciju koliko kome ulažem, pa sama računati kamate za taj dio...
    Htjela sam da to radi banka jer mi za takve stvari i uzimaju neku siću svaki mjesec.
    to je i kod mene razlog zašto sam djeci otvorila štednju, da znam što je njihovo

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hoće meni tudumu netko objasniti šta to sa novim zakonom znači meni, ako ja imam stambenu štednju u Zabi na malog?

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    I ja potvrđujem da u ZaBi nemaju nikakve službene informacije.

Dogovorila sam se sa gospođom da se čujemo krajem mjeseca, pa ako dobiju službeni dopis, da onda sav novac prebacim na svoj račun.

otvori za svako dijete posebno otvorenu oročenu štednju (na svoje ime): oročeno ti je, nakon isteka oročenja ako ne digneš automatski se produžuje oročenje na isti rok (ovo provjeri, možda je ZABA kaj mijenjala otkad sam otišel od njih) i možeš naknadno uplaćivati

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa Vidi poruku
    otvori za svako dijete posebno otvorenu oročenu štednju (na svoje ime): oročeno ti je, nakon isteka oročenja ako ne digneš automatski se produžuje oročenje na isti rok (ovo provjeri, možda je ZABA kaj mijenjala otkad sam otišel od njih) i možeš naknadno uplaćivati
    yes, tako sam i ja napravila prije ljeta...sva sreća pa službenik na šalteru nije imao pojma o ograničenom iznosu dizanja dječje štednje pa sam digla sve odjednom. Otvorila oročenje na svoje ime u drugoj banci i riješila problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •