Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bromergon - vaša iskustva

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Bromergon - vaša iskustva

pijem bromergon već nekih 4 mjeseca po pol tabletice dnevno i zanimaju me vaša iskustva koliko dugo ste pile i kada ste prestale piti.
    uzimam ga prema preporuci dr.R. radi povišenog prolaktina ali me nekako strah da je to već predugo, on mi je rekao dok ne zatrudnim, ali mislim kak mi je krenulo to može biti i za dvije godine

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam ga uzimala 10god ali zbog groznih nuspojava sam presla na dostinex i spasila se.Znaci 15god terapije i ne mogu prestati jer mi prl odmah skoci.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bok cure,

ja od kad sam počela vaditi prolaktin uvijek mi se vrtio oko 900 mlJ/l (norm 40-530). Dr. mi je rekla kad se odlučim za trudnoću da bi trebala piti Bromergon, a imam i PCO,nemam redovite cikluse i da bi mi se s Bromergonom trebale uredoviti....ali ništa...pila sam ih jedno 3 mj. i sama odlučila prestati,a M sam dobivala uz pomoć Duphastona. Kad sam se pripremala za IVF/PICSI 6.mj. opet sam ga počela piti (1 tbl/dan),ali kako nije uspjelo ja opet prestala. Dok sad čekamo drugi IVF ja počela piti konpljiku u kapima, sad si kupila i tbl (Vitex). Ne znam da li zbog toga ili slučajno!!!! ja zadnja dva ciklusa imam na 33 dana; prije bez ičega mjesecima nebi dobivala.....

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a da li se smije uzimati zajedno sa stimulacijom? meni je prolaktin povećan ali hvala bogu ne drastično tako da pijem samo pol tabletice dnevno da bude u normali, ali pošto sada namjeravam opet ići u postupak ne znam da li trebam prije stimulacije prestati ili to nema veze

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hej,

bromergon sam pila dok nisam zatrudnila, isto po preporuci dr. R.
    bila sam i u stimulaciji, doduše samo za AIH i cijelo vrijeme sam uzimala Bromergon i to cijelu tabletu.
    prestala sam ga uzimat nakon uzv-a na kojem su se pojavila srčeka.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    a da li se smije uzimati zajedno sa stimulacijom? meni je prolaktin povećan ali hvala bogu ne drastično tako da pijem samo pol tabletice dnevno da bude u normali, ali pošto sada namjeravam opet ići u postupak ne znam da li trebam prije stimulacije prestati ili to nema veze
    Da.smije....ja sam ga opet bila počela piti upravo zbog toga (malo gore sam sve napiasala )

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ninochka28 pozdrav draga...ja sam ti pila bromergon 3 god i prestala ga piti nakon prvog uzv-a na kojem se je vidjelo moje malo zlato....ne brigaj!!!! Možeš normalno u postupak...jupiiii za ponovnu akciju, Meli i jadržimo figice!!! Pusa!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala curke na odgovorima....znači nema brige, nastavljam s upotrebom do trudnoće...hmmm....nadam se ubrzo

šniki tebi još nisam čestitala na curki, baš mi je drago da je sve dobro prošlo
    mala ti je preslatka

a ja u akciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •