-
Hvala ekipi sa SV. DUHA!
Poštovani dr.Bauman i štovana dr.Turudić-Pavelić
nema riječi kojom bi vam mogli zahvaliti što ste nemilosrdno pomogli da naša kćerkica Una ugleda svijetlo dana i upozna ovaj svijet.Nakon dosta godina neplodnosti,borbe i ustrajnosti Vi i dragi Bog ste zaslužni što smo postali ponosni roditelji naše srećice Une. Hvala vam što ste odabrali baš ovaj poziv i što ste pomogli nama i mnogim parovima sličnim nama,i što još uvijek svojom humanošću i dobrotom pomažete parovima koji se bore s neplodnošću. Veliko HVALA s.Peri,s.Jadri,biolozima i cijeloj ekipi bez koje danas naše dijete možda nikad ne bi bilo s nama. Svi Vi ste naša velika obitelj jer ste doprinjeli stvaranju jednog života i jednog bića koje je 9mj.raslo pod mojim srcem i danas je u zagrljaju svojih ponosnih roditelja!
Još jednom VELIKO HVALA,i neka vam dragi Bog podari mnogo zdravlja,vjere i humanosti i što više pozitivnih rezultata na poslovnom planu,te da vam pomogne u ispunjavanju najvećih želja parovima,a to su njihova djeca koja su najveće blago ovoga svijeta!!!
-
))))
-
-
-
-
-
a joooj predivno napisano...
...i ja se zahvaljujem ekipi sa SD , posebno dr. Baumanu, mada mi nije uspio 1.IVF ...ipak im hvala jer su bili super
-
-
-
-
predivne rijeci i cestitke na bebici!!!!!!
-
Kako je divno ne zaboraviti one koji su bili sa nama kada je bilo najteže.
-
-
jako lijepo
-
i ja im zahvaljujem što je drugo na putu, ne moram ni reći koliko sreće u prvom djetetu, a vjerujem da će s drugim biti još više.
i svima kojima zdravlje dozvoljava želim sretan put po drugu bebu.
razmišljala sam da po drugo idem u Vinogradsku ali jednostavno nisam mogla.
meni je SD ekipa nezamjenjiva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma