Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Kako iznenaditi supruga povodom trudnoĆe?

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Kako iznenaditi supruga povodom trudnoĆe?

Ne znam da li ima ova tema otvorena ..nisam vidjela.
    Zanima me kako ste iznenadile muža,dečka,...kako ste mu rekle za trudnoću? Priredile večeru? Napravile predstavu?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Kinavk prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li ima ova tema otvorena ..nisam vidjela.
    Zanima me kako ste iznenadile muža,dečka,...kako ste mu rekle za trudnoću? Priredile večeru? Napravile predstavu?
    Nisam nikad radila ni predstave, ni večere, jer smo trudnoće zajedno planirali i zajedno isčekivali plus. To mi je onda kao da bih išla samo sebe iznenaditi.
    Slabo sam od pomoči.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja svom nisam nista priredila, samo sam mu pokazala slikicu sa prvog ultrazvuka, i cice kako su mi velike i odmah je povezao dva i dva. Taj put kada sam saznala da sam trudna ja sam bila u hrvatskoj a on u austriji, tako da sam morala cekati tri dana dok mu nisam rekla, jer nisam htjela da sazna preko telefona. Bilo mi je to najdulje putovanje u zivotu, cijelim putem sam razmisljala kako cu mu reci, da sam na kraju kad sam napokon stigla samo mu rekla!

ali moja frendica je napravila fora iznenadjenje dragome - spakirala je test za trudnocu u jednu kutijicu, a majcu na kojoj je pisalo "postat cu tata" i to mu poklonila za bozic, rasplakao se covjek...

Isto mozes zapakirati dudicu ili neke male carapice ili sl. pa mu poklonit..

Iako, ja mislim da kako god mu kazes da ces ga lijepo iznenaditi i biti ce presretan

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Za prvo nisam ništa, a za drugo nisam mogla izustiti A od sreće, jer bi pukla u plač iste sekunde , spremila sam večeru i
    nakon večere mu dala papirić sa sretnom viješću.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

MM ne samo da je bio iznenađen nego je bio u šoku - oba puta!!

Prvi puta sam osjetila da nešto sa mnom nije u redu, a osjećala sam se "trudno". Kupili smo skupa test i odveo me doma, otišao svojoj kući (tada smo bili zaručeni) i čekao i čekao.. a ja napravila test i zaspala
    Sutradan šoook!!!

Drugi puta (prošle godine), došli smo doma iz bolnice (malecka je bila jako bolesna), meni su se strašno jela jaja na oko.. Dok je mm pripremao, ja sam malo legla.. Odjednom su mi ta jaja počela strašno smrdit dok su se pekla i odmah sam znala da sam trudna, MM je pao u nesvjest (skoro).. Sutradan sam u bolnici napravila test pa smo se svi troje (četvero) veselili!!!

kod nas to zapravo nisu nikakva pripremljena iznenađenja, sve je vrlo spontano !!

Kako li će treći put izgledati
    Posljednje uređivanje od klaudija : 28.08.2010. at 23:51

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Uvijek sam maštala da će ta objava biti nešto posebno kao iz filma

Ali kad sam saznala,bila sam toliko u šoku (pozitivnom,zbrkanom,svakakvom) da nisam znala ni kako se zovem.

Tako da sam odsjedila u našem dnevnom boravku jedno sat vremena i tek kad sam se pribrala nazvala sam muža i smirenim tonom mu rekla da što prije dođe doma!!!!!!!!!!!!

Nikad neću zaboravit kako je zvrkutavo ušao u stan izljubio mene i pse (ko i svaki dan kad dođe s posla) i ništa nije kužio,već je krenuo u ophodnju frižidera.
    Primila sam ga za ruku,okrenula k sebi i dugo gledala,tad je počeo kužiti da se dešava nešto veliko...tad sam mu rekla, postat ćeš TATA.
    Ne moram reći da smo oboje plakali
    Na kraju je ipak ispalo posebno,i meni i njemu

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Do sad smo sve trudnoće planirali, pa ga i nisam mogla nekako iznenaditi...

Prvi puta sam test napravila na poslu (radimo zajedno u vlastitioj firmi, a baš sam računala plaće, usred radnog vremena napravila test, bio je + pa nisam mogla dalje raditi os silnog uzbuđenja, otišli smo na ručak...)

Drugi i treći test napravila sam nakon kaj bi on otišel na posao pa bih ga samo nazvala da je +, jer smo to i očekivali.....
    Eto sad imam za roditi za koji tjedan....

AL za četvrto (koje planiramo u nekoj daljnjoj budućnosti) definitivno spremam neki drugačiji način da mu kažem sretnu vijest,

Tak da ću temu pratiti,

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Dugo smo čekali taj dan.
    Ja sam imala neki osječaj i nisam mogla čekati, pa sam putem na posao kupila test.
    Čim sam došla na posao, napravila test i mm poslala MMS testića.
    Bio je na službenom putu i nisam mogla čekati da se vrati kući.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi puta sam test napravila na poslu (radimo zajedno u vlastitioj firmi, a baš sam računala plaće, usred radnog vremena napravila test, bio je + pa nisam mogla dalje raditi os silnog uzbuđenja, otišli smo na ručak...)
    dal si i koju kunu više onda zračunala???

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

taj dan kada sam napravila testić bio mu je rođendan i kada je došao doma dobio je taj poklon.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam kupila knjigu o trudnoći, zamotala u ukrasni papir i planirala mu pokloniti (al je ispalo malo drugačije)

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mi smo isto planirali T, ali se taj mjesec nismo nadali jer mi trakice uopće nisu pokazale ovulaciju. Zajedno smo kupili test, a ja ga napravila rano ujutro jer nisam mogla spavati. Crtica je bila jako blijeda i onda sam ga u cik zore probudila, a on me grlio i tješio da to ipak je crtica i da je on jako dobro vidi...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Prvi put sam mu objesila test sa plusićem na božićno drvce (bio je kraj prosinca) i kad je došao kući zamolila sam ga da pogleda nove ukrase za bor što sam ih kupila.....trebalo mu je neko vrijeme da ga uoči, a onda.....skok do plafona!!!! : )
    Drugi put sam mu test "nemarno" ostavila na polici u hodniku gdje drži ključeve i novčanik, i kad je to jutro odlazio na posao i posegnuo za ključevima ugledao je test i rekao: "gle, T (naša starija kćer) je kopala po onoj ladici i izvadila "svoj" test i stavila ga ovdje" na što sam se ja počela smijati do suza.....shvatio je za cca 1 min! : )

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam danima odgađala trenutak kada ću napraviti test jer mi se nekako nije bilo trudno, a moja prijateljica je posumnjala da sam trudna jer su me boljele grudi i sve ostalo. tako da je on znao da test čeka da ga ja napravim. uglavnom, napravila sam ga i poslala mu sms jer je bio na sastanku: dobit ćemo Kostu!. on je meni odgovorio: juhuuuuu! kasnije smo otišli na večeru i proslavili

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

dugo smo pokušavali i ja sam za to vrijeme stalno smišljala različite scenarije kako ću mu saopštiti kad konačno vidim drugu crtu
    kad sam je konačno vidjela, nisam mogla vjerovati i probudila sam ga, pod nos mu stavila test i pitala jel vidi jednu ili dvije crte

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

1. put sam ga izbezumljeno nazvala na posao
    2. put sam mu, pošto je baš bilo Valentinovo, u čestitku ubacila test
    3. put sam pofotkala test mobitelom i poslala mu mms

Primjećujem da sam svaki put sve domišljatija. Tko zna kako bi bilo 4. put

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj zarrin prvotno napisa Vidi poruku
    taj dan kada sam napravila testić bio mu je rođendan i kada je došao doma dobio je taj poklon.
    Isto ovako, samo sto je moj bio na terenu, trebao je doci u petak a tek je bio ponedjeljak i bilo mi je uzasno tesko sutit cijeli tjedan, al bas nisam zeljela preko telefona. Kad je dosao dobio je vrecicu s poklonom, unutra majica (nazalost nisam nasla nijednu s "tata" motivom), gace i na dnu test s plusicem na kojem je bila crvena masna! Bio je totalno iznenaden, ostao je potpuno bez teksta, toliko da sam se cak zabrinula

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a joj moj M je sam sebe iznenadio tj. ja sam mu govorila da sam T i da mi netreba test ali ne neviruje on i ode ga kupit ..
    i dobro obavim ja to i odem meni nije trebao ...kad viće on iz Wc-a "ljube šta znače dvi crte " hehe a onda kad je počeo prvo je skaka pa se smija pa plakao...hehe vidiš sa je sam sebe iznenadio

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bio je to tek prvi ciklus da se nismo pazili, da smo odlučili "raditi" na bebici. i ja se u stvari nisam usudila nadati, jer sam čitala pdf-ove na kojima su cure cikluse i sikluse pokušavale zanijeti...

no, bol od ovulacije ni nakon ovulacije nije prestajala, na dan očekivane M ista se nije pojavila pa sam odlučila ipak iskoristiti jedan test za T koji sam dobila uz trakice za O kupljene s neta. i test pokazao crticu!

odmah odjurila u knjižaru, kupila knjiiu "Kako biti tata" i s unutarnje strane korica zalijepila trakicu (stavila ju u malu plastičnu vrećicu sa zip-om, u kojoj sam dobila rezervne gumbe uz neku obleku) i uputstva za test iz kojih se vidjelo što znači dvije crtice

knjizi se iznenadio i obradovao (mislio kako je to priprema za nešto dalju budućnost jer smo tek krenuli s radom oko naše bebice), no onda je skužio da je knjiga neobično zadebljala, da ima nešto umetnuto unutra... kad je skužio, zaplakao je od sreće i jako, jako smo se grlili...

na žalost, ta trudnoća nije dobro završila, pa smo oko druge radili puno manju frku, zajedno kupili test, zajedno čekali rezultat, nismo se usudili radovati i strahovali smo... i eto nas sada u 31. tjednu i molimo se Bogu da naša bebica uspješno izgura do kraja i rodi nam se zdrava i savršena

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Želim vam da sve bude u redu do kraja i da uživate sa svojom bebicom kada dođe na svijet!!

Sretno!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja ne mogu iznenadit svog muza jer on sve zivo zna,svaki put me pita jel dosla mengica,vec mi je dosadan bio s tim.I prvi i drugi put je on iso kupovat test napravili skupa test,poslije testa proslavili keksom da ocvrsne i eto nije bilo nikakvog iznenadjenja

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nekoliko dana prije negoli sam napravial test, jaako mi je bilo sila na pi -pi i bilo mi je povrmeno muka, ali niš strašno. međutim, tu noć, točno je bio 4.9. 2006. (ha! baš na današnji dan!) puko mi je film, kad mi se po ne znam koju noć za redom taako jako piškilo da nism moga izdržat. i otišla ja po test u ladicu, u pola 3 u noći i po plasttičnu čašicu i fino se popiškila i uronila test, mislieći kako će opet biti debeli minus i kako sam si ziher mjehur prehladila i sto gluposti si nakalemila, kad ono plus! MM je naravno spavao snom pravednika. ja sam prvo malo sama uživala u tom nevjerojatnom trenutku da sam prvi puta u svom životu uživo ugledala +, potom sam jurnula po fotić sve poslikati, pa po mobitel (nek se nađe, da imam dokaz za MMa ak do ujutro crtica izblijedi , da ne misli da sam fantazirala u 3 u noći, hahaha) a zatim sam se uvukla u krevet, drmnula ga i rekal mu: Honey mislim da mso trudni.
    MM je naravno samo lagano podigao glavu prema meni, onak me čudno pogledao, okrenuo se, namjestio si fino jastuk i - nastavio dalje mirno spavati . i tako..ja dočekala zoru budna, razmišljajući što će nam dijete biti kad odraste, koje će škole završiti, prošla sam s djetetom u mislima i maturu i faks i žneidb, a MM spava!!!
    no, kako sam test ostavila na veš mašini, da ga ubode u oko, prvo kad ujutro ode na wc, tako je on ujutro dojurio u spavaču sobu i u nejverici držao test i milion pitanaj mu je bilo u pogledu..tek mu je tada došlo od R do G kak se ono veli ...
    i tako, sve sam scenarije ispucala u glavi, godinama prie, ali da će MM nastavit mrtvo-hladno spavat, nisam se ni u snu nadala...

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Prvi put sam napravila test kada je MM bio doma. Taman je doruckovao, a nasa kujica Lili sjedila do njega (ona nam je kao clan obitelji). U kupaoni sam vidjela dvije crtice i iako sam zamisljala razlicite scenarije kako cu mu reci sretnu vijest (trudili smo se godinu i pol), sva moja kreativnost slila se u recenicu "trudna sam". A njegova prva izjava nakon toga bila je "Lili, dobit ces brata"
    I nije pogrijesio, dosao nam je danas desetomjesecni deckic.
    Za drugi plus sam saznala kada je dragi bio na brodu. Mislila sam napaviti test kada se vrati, ali nesto mi nije dalo mira......i u 4 ujutro saznala sa nam stize jos jedna beba !
    S MM sam se cula tek u dva popodne, a prije toga sam mu poslala mailom fotografiju gdje sam uslikala pozitivan test i napisala TRUDNA SAM!
    Kada smo se culi rekla sam mu da sam mu poslala jednu fora slikicu i neka ju odmah otvori (telefon mu je ispred racunala). On je mislio da je neka slika od L., a meni je glas drhtao dok sam cekala da otvori mail...........
    Nije ni znao da sam radila test i ne mogu vam ni opisati koliko sam uzivala u njegovoj sreci, ushicenju i iznenadjenju kada je otvorio najvazniji attachment u zivotu........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •