Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Pristici od znoja!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Pristici od znoja!

moj mali mis ima 2mj.dosta se znoji pa je po glavi dobila male sitne crvene pristice ja ih zovem "znojni pristici" bili smo kod dok i ona veli nije to nista bude proslo...

a ne prolazi sad je vec dobila i po liceku i to na ocigled se pojave cim se ljuti ili place preznoji se i oni izlete...
    redovito ju kupam po par puta na dan prodem gazom i po licu i glavi ali nece otic...

ima li tko kakav recept?

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aven termalna voda je nama pomogla i pomaže još uvijek i sa 4 godine.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kupanje u cistoj vodi (bez ulja i slicnog) i mazanje adermom jer se njoj to jako susilo pa je pucalo. s tim da je moja imala samo po tijelu. po licu je imala one dojenacke akne i to nisam dirala dok se nije skroz zasusilo, a onda sam premazivala s malo maslinovog ili bademovog ulja.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Kavin prvotno napisa Vidi poruku
    Aven termalna voda je nama pomogla i pomaže još uvijek i sa 4 godine.
    a kakva je to tocno voda???
    kako se koristi???-moci gazom pa maze ili...???
    koliko puta dnevno???
    smije li to koristiti tako mala beba i na tako osjetljivim mjestima(glavica i lice)???-da napomenem sa 2tjedna smo zavrsili u bolnici sa stafilodermijom (plikici u predjelu glavice,lica i vrata ,pa me malo strah nesto koristiti)...
    malo sam citala o toj vodi i vidjela da ima u spreju i u bocici...koja je bolja?
    koliko to kosta ???

uffff sda sam ga nabrojala svasta...
    mozda ipak da nazovem pedicu...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

iskreno, meni je pod normalno da tak mali imaju " pikice " po licu itd, prođe s vremenom. moja mrvica je imala po cijelom trupu hrpu malih crvenih " pikica " dr. rekla da je stafilodermija i dala betrion, mislim da je kortikosteroid i nije mi padalo na pamet da ju mazem s tim, proslo brzo bez kemijanja.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I moja L ima prištiće po licu i uopće se ne uzrujavam zbog toga, jer će se povući sami od sebe.. umivam ju samo vodom.. nikakve kreme, masti ne dolaze u obzir..

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa Vidi poruku
    iskreno, meni je pod normalno da tak mali imaju " pikice " po licu itd, prođe s vremenom. moja mrvica je imala po cijelom trupu hrpu malih crvenih " pikica " dr. rekla da je stafilodermija i dala betrion, mislim da je kortikosteroid i nije mi padalo na pamet da ju mazem s tim, proslo brzo bez kemijanja.
    betrion je antibiotska krema

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

da, nisam u toku . hvala! dobili prvo betrion - nisam mazala, pa smo zbog ne sjecam se cega - valjda smrkavice isli do ped., i kad je vidla da je osip jos tu onda je dala neki kortikosteroid, nemam pojma kak se zvao,sa a????
    htjela sam reci da bez kemijanja kad su tak mali.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    a kakva je to tocno voda???
    kako se koristi???-moci gazom pa maze ili...???
    koliko puta dnevno???
    smije li to koristiti tako mala beba i na tako osjetljivim mjestima(glavica i lice)???-da napomenem sa 2tjedna smo zavrsili u bolnici sa stafilodermijom (plikici u predjelu glavice,lica i vrata ,pa me malo strah nesto koristiti)...
    malo sam citala o toj vodi i vidjela da ima u spreju i u bocici...koja je bolja?
    koliko to kosta ???

uffff sda sam ga nabrojala svasta...
    mozda ipak da nazovem pedicu...
    Mi koristimo u spreju.

Ako nisi sigurna pitaj ženu u apoteci - ja nisam stručnjak, ali ja sam G s tim špricala i pomogne mu.
    O dijagnozi koju je imala beba neznam.
    Termalna voda je prirodna tako da sumnjam da ima nekakva loša svojstva, ali kažem pitaj ljekarnika najbolje.
    Imaš većih i manjih boćica - mislim da je od 30-60kn.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A koliko puta dnevno - po potrebi jel to ne spada u lijekove.

Eto nadam se da će pomoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •