-
Indi, prvo hvala na opširnom odgovoru.
Što se lijekova tiče-hormoni štirnjače mislim ne bi smjeli biti pšroblem, to je nadomjesna terapija-a kako sam sad u hipertireozi-prestala sam ih uzimati. Što se ovoga tiče, mislim da lijekovi dakle ne utječu-ali, štitnjača (u biti kod mene šteka hipofiza skroz) može usporiti, ubrzati metabolizam, iscrpiti, a sad kako na laktaciju djeluje-ne znam.
Dojim na zahtjev-to je značilo svako sat ipo, u prosjeku....Po danu m,i prvi mjesec uopće nije spavala, a po noći se budila svaka dva sata i sisala, a najveći raspon u komadu je bio3-4 sata, pa 5. Jedno vrijeme su dojke bile prepune, na granici mastitisa, toliko pune da beba ne bi stigla sve isprazniti pa bi zbog krcato laktoze povraćala-to sam riješila izdajanjem i prestalo je. Iako je povraćala u luku i dalje zbog plinova, pojma nemam, satralo nas je to-sad toga nema.
Početak podoja je sjajan. Kao i uvijek. Ona jedva čeka, sisa bez problema-kao i prije. Ali, sad su mi dojke zbilja preprazne (znam kako je kad se uspostavi ponuda, ali ovo nije to). Dakle, lijepo sisa, ne buni se, a onda počne frustracija, prije je navlačila i potezala, sad se samo backa, povuče (prelagano, sve laganije) i kad nema vrišti i izvija seok ju ne premjestim na drugu cicu. Tada se automatski smiri i prione dok ne dođe opet do problema. Međutim, prije bi vukla do kraja-sad mi se čini da bi mogla povući još, ne puno, ali ipak...Što se tiče čestog dojenja, dojila bih i svako pola sata jedno vrijeme-ali sad jednostavno nema-ako ne prođe neko vrijeme ona vrlo kratko cica i onda vrištanje, ništa..
Početak dojenja nije niti malo problematičan...a kad se cika napunila , kad sam joj dala bočicu i ponudila dojku koja je mirovala skoro 8 sati i napunila se-nikakvih problema nije bilo, jedva je dočekala-pojela je 150 g.
Posljednje uređivanje od linolina : 30.08.2010. at 01:59
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma