Molim pomoć!
Beba je u početku imala problem sa dojenjem jer se meni laktacija uspostavila poprilično kasno-inzistirala sam na cici u rodilištu-i beba je dehidrirala i izgubila više od 10 posto...
Nakon jedne bočice-živnula je za sljedeći podoj i to je bilo tos AD, dojila bez problema -prvi mjese4c dobila 500 g, a drugi, uz veliko povraćanje čak 1300!
Treći mjesec je napunila ovih dana...ni 200 g!
Naučile smo dojiti, stavljala sam ju na zahtjev-svako sat i pol,prošle smo skokove u zastoju...a sad već duže vrijeme imam sve mekše i mekše dojke, ne napune se ni tijekom noći...Mislila sam da su problemi prošli nakon drugog mjeseca...a sad to, Čak ni ne bljucka više, stolicu ima svakih 5-7 dana, a vaganjem prije i poslije podoja sam se uvjerila da posisa puno manje nego rpije...i da, plače, gladuje, ne spava cijeli mjesec (nisam znala da je do toga, nažalost, dala bih joj i bočicu jer mi je sad prestrašno...)
Sinoć je nakon dojenja dobila bočicu i prvi put u život spavala u komadu-ujutro su sike bile pune-pa je i nakon toga rekordno spavala i bila super raspoložena...
Ne znam što se dogodilo.
Može li biti problem u mom zdravlju-nakon hipotireoze sam upala u jaku hipertireozu, anemija, viroza, sve u isto vrime.
Možda je problem što ne posisa do kraja, do masnog mlijeka pa se sike manje pune?
Što u tom slučaju raditi-kako natjerati bebu da vuče (odjednom neće, backa se čim nestane malo)?
Kako da se vratim u stanje prije mjesec dana?