Zanimljivo napisan clanak. Doista.
Pa hajmo redom.
Ne pokusavam ljeciti nista.
Pokusavam si olaksati simptome kronicne bolesti. Ako je kronicno nije izljecivo. Ne odbijam prepisanu terapiju, uzimam je redovito. Terapiju koja sluzi za isto, zaljecenje simptoma ne izljecenje bolesti. Imam veliko povjerenje u medicinu kao takvu ali sam svjedokom sto iz vlastitog iskusta, sto iz iskustva drugih da ponekada priroda pomaze. Ti si prilicno uskogrudna u svojim gledistima i tu se razlikujemo. Nedostaje ti prakticnog iskustva koje se stjece kroz situacije. Jedan od ljekova koje uzimam u svojim nuspojavama daleko premasuje ista iz ovog homeopatskog. Smatram se stabilnom osobom, sposobnom za rasudivanje,odgoj, samokriticnom,ponekada previse zeljnom pomoci drugima. Nikada ne gledam c/b i ne iskljucujem druge mogucnosti. Tako me zivot naucio.Ti ispunjavas neku svoju potrebu time da nas sve tu uvjeris kako smo naivni i glupi jer uopce dopustamo mogucnost da bi tako nesto moglo pomoci. I to je ok. Ukoliko ne pomogne biti cu prva koja ce to reci ali necu tvrditi da nece pomoci nikome. I to me je zivot naucio. Nedavno sam isprobala tinkturu od koprive jer mi se kosa prorijedila. Nisam ocekivala nista spektakularno ali pomoglo je cak i vise od ocekivanog. Ukoliko je to placebo i ja doista mogu natjerati kosu da raste, super...daj jos

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk