Ok, zasada nas ima tri... Ajmo, javite se !
Cannisa evo me, puna cisti i čekam 03/2011..
Ok, zasada nas ima tri... Ajmo, javite se !
Cannisa evo me, puna cisti i čekam 03/2011..
Ja curke opet po običaju nemogu zbog mojeg šugavog posla u biti upće ni neznam kada ja to mogu dogovoriti išta s bilo tkim ... jedino što za sada još uvijek mogu zahvaliti Bogu što me barem puste s posla kada moram do bolnice ... slobodno vrijeme hm samo nedjelja i možda subota
ps.i ja živim u vinkovcima
Cure, ja sam u četvrtak na punkciji.
Pozdrav Nina30 iz Vinkovaca.
Dobro cure, ajmo, jel se vidimo sutra ili ne? Hoćemo neki drugi dan?
Što se mene tiče , ja mogu sutra....al neznam , hoće li još netko doći
Poslala sam porukicu Nataši, ali se nije javila, s m artom ću se sutra ćuti pa te cimnem na mob, može?
cure i ja bi došla al mi je malo daleko, al može me zamijeniti MM on je trenutno u Osijeku na terenu - šalim se.
Tina2701 i ja sam nova, aktivana sam od ove godine i nakon nekih 20 ili 30 poruka otvorila mi se opcija pp pa će valjda i tebi tako
Hoćemo onda danas Hotel Osijek 17 h? ili neki drugi dan? Tko će doći neka mi se javi na pp, da razmjenimo br mob, da se opet ne bi dogodilo da netko dođe , a da nas ne prepozna....
Cannisa mi se ne možemo dogovoriti.. Samo smo nas dvije, ajmo za neki drugi dan, možda idući tjedan.. AJd se čuj s NAtašom i curiicom pa idemo![]()
Dogovoreno Cannisa!
Cure birajte dan za kavicu!
i ja se javljam za kavicu
ako ne skužim kada padne dogovor,pliz, pošaljite mi pp![]()
hej, evo mene..
ma ja sam u nekakvom totalno bezveznom stanju, totalno nezainteresirana za bilo kakav postupak, nije mi se dogodilo nikad do sad! naprosto ne mogu zamislit da mi ujutro zvoni sat u 3.a.m. i da krećem u zagreb ponovo... ne znam šta se dogodilo u mojoj glavi, ali nije dobro..ili je?! ne znam....
ovo je prvi put nakon dugo vremena da sam uopće zavirila na forum.. ne znam gdje da idem, ma..... ali za kavu jesam!
pozdrav nataša, baš sam se pitala gdje si? Totalno te razumijem , dođu takve faze , pogotovo onima s dužim stažem. Javi kad možeš doći u OS pa ćemo dogovoriti kavicu
ja u OS do utorka pa ako bude kavice u to vrijeme imate jos jednu kandidatkinju![]()
Curke i ja sam za kavu....kad god...al najbolje popodne![]()
hajde, kada će kava? neka netko predloži
načelno da, meni odgovara!
neka se upišu oni koji bi došli, da vidimo kolko nas uopće ima?
vidim da se nitko ne javlja,
ako bude zainteresiranih za četvrtak nek se javi.
Cannisa, jel možeš u četvrtak?