Gdje se može naći najobičnija vunica?
Ono da bude vuna, čista ili visoki postotak, da budu neke jednostavne boje, ne šareno, i da nemaju mucice nego da su ravne. Baš vuna vulgaris. Nigdje to ne mogu naći![]()
Gdje se može naći najobičnija vunica?
Ono da bude vuna, čista ili visoki postotak, da budu neke jednostavne boje, ne šareno, i da nemaju mucice nego da su ravne. Baš vuna vulgaris. Nigdje to ne mogu naći![]()
Posljednje uređivanje od pomikaki : 23.08.2010. at 15:41
U Zagrebu u Maji. To ti je zapravo Tekstilpromet. Vuna se zove Hobby. Imaju i drugih koje su velikim postotkom vuna, al sam zaboravila kako se te zovu.
Ovo je Hobby:
http://www.ispe.net/index.php?option...d=31&Itemid=37
Imaš u medulićevoj, bliže Ilici dućan s vunom i imaju to što tražiš.
Super, hvala! Poslat ću nekoga da mi to pogleda.
A zna li netko u Istri za nešto slično? (Iskušavam sreću)
Imaš na početku Tkalče, na katu mislim broj 5 dva dućana, jedan na 1. katu i iznad njega je Unitas. Ovaj ispod ti ima čistu, neprerađenu, nebojanu vunu 100% košta ti 16kn 50g kolko se sjećam. Ja kupovala za štrikanje zaštitnih gaćica.
Bilo je u Labinu, nisam dugo bila u dućanu, pogledat ću ovih dana kad siđem pa ti javim.
Evo bila, kažu stiže vunica iza 15. 9. (i gledaju me tete ko da sam s marsa pala, neću valjda plesti po ljeti, sad prodaju kupaće).
Lani su imali baš neke vulgaris sad ne znaju šta će dobiti, mogu proći kad dobiju ako ti bude još aktualno, usput mi je za na tržnicu.
eh... kasno mi je to
trebam odmah i sadali hvala što si išla gledati
To je na trgu zrtava fasizma ili trgu hrvatskih velikana kako li se vec zove danas.