Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: porod carskim rezom

Kamelia

Početno porod carskim rezom

Evo naše priče! Sjedili smo na kavi u subotu 29.10.2005. normalno ispijali kavu, popili kavu došli doma ja i moj m.m ja mu još složila ručak kad odjednom počnu trudovi sve jači i jači te sam mu rekla da me hitno vozi na sveti duh. došli smo tamo kad odjednom ja ostajem s tim da su trudovi počeli u srijedu 26.10.2005. pa smo opet bili na hitnoj ali me doktor poslao doma ime nebitno da bi mi 29.10.2005. rekli koja me budala poslala doma kad moram na carski i za njega imam sve papire. naime visoka sam 1,49cm a rođena sam s obostranom luksacijom kukova koja mi je otkrivena tek sa 6 mjeseci jer sam se i ja trebala roditi carskim rezom ali su doktori u vinogradskoj zeznuli jer su tada bili protiv carskih pa je tako moja majka u trudovima ležala tamo tri dana a kad su skužili da se ona ne otvara na carski ali je bilo već prekasno moja je glavica već bila vani zato sam ja sada na svaki trud dizala paniku jer nisam htjela svojoj curici isto no vratimo se porodu. Prvo vas obriju po ribici zatim vam daju klistir (vruću vodu u vašu drugu ribicu kako bi ispraznili crijeva), nakon toga dolazi kirurg koji daje odobrenje za carski pa dobijete jedno 2 injekcije u leđa da vam umrtve donji dio do trupa vi ostajete budni i čekate kad će vaša beba izići ali bolno rezanje ne osjećate to je naime spinalna anestezija ćujete plać i odjednom vidite svoju bebicu i sretni ste marijeta je rođena 49cm duga i 3250teška. Vi ne osjećate noge oni vas oblaće daju vam ono sranje za piškit cjevćicu i vrećicu a ne osjećate noge do sutradan popodne primate još i hranu i vodu na one boćice koje svaki čas isčekujete kad će skinut a svaki put nova njih jedno 10-ak. donose vam vašu sreću na druženje ali ne i na dojenje jedno 30min. skidaju vam sve igle i ono sranje za piškit i ja sretno odoh na wc. od tada na dalje sretno dojite i uživate u svome djetetu a već nas 5dan puštaju doma sve u svemu ništa strašno moje iskustvo nije bolno glede operacije ali sam imala problema s dojenjem svu me izgrizla i bilo je bolno dok sama nisam naučila kako jer vam nitko od njih nezna objasniti i pokazati kako. Carski rez ne boli barem mene ništa ne boli pusa svim forumašicama i forumašima od mene, m.m-a i male Marijete

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Čestitam mami i bebici. :D

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

CESTITKE I OD NAS!

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

čestitke mami i bebici sa preeekrasnim imenom !

Kamelia

Početno hvala svima

Hvala svima na čestitkama Andrea hvala na pohvali za odabir imena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •