zadnja menga je bila 25.07.
odnos oko 13.08.
danas beta 199.
je li to ok? Po danima ciklusa čini mi se mala, ali očito je ovulacija bila kasnije.![]()
zadnja menga je bila 25.07.
odnos oko 13.08.
danas beta 199.
je li to ok? Po danima ciklusa čini mi se mala, ali očito je ovulacija bila kasnije.![]()
samo ti nju vadi preksutra, bitno je da se podupla, a same vrijednosti, pogotovo ovako na početku, nisu toliko važne![]()
A ja po testu mislila da bi mogli biti duplići.![]()
Čestitami ~~~~~~~~~~~~~~~~ za preksutrašnju betu!
Bubasanja pa ovo je super! Čestitke (ovo me podsjeća na moju trudnoću![]()
BubaSanja pa Ti si trudna!!!!![]()
Super! Čestitam!!!
haj moja beta danas je 4449 sokirala sam se misla sam bit ce negdje oko 300 jer mi menga kasni svega 6 dana
odi na UZV...sad bi se već trebalo vidjet nešto![]()
pa nije dr rekao da dojdem sutra cu mu javit betu pa ce mi ugovorit uzv.Spava mi se i neda mi se nikam ic
BS, a gdje je nova teta beta?
čeka sutrašnji uzv![]()
Uvjerena sam da je sve super...
ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super beta, ne brini biti će sve ok evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji uzv!!!!!
ja ne znam zasto mene dok trazi ponavljanje bete,a prva je bila 4500 bas sam danas zabrinuta cijeli dan,jer nemam nikakvih simptoma trudnoce
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buba, suuperr
kad je slijedeći uzv da vidiš??
Bubice, iskrene čestitke draga! Bas volim ovakve vijesti!
Čestitam draga!!!!
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Lenovo/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]Bravo!!!!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii druga beta 22ooo nemogu vjerovat idem popit jedan gorki ha,ha,ha
meni je ovo prirodna trudnoca,kaj mislis da bi bile bebice,ja se nadam samo jednoj
evo mene dosla s uzv nista mi doktor nije rekao konkretno,rekao je da za 6 tj trudnoce bi se moglo i bolje vidit,uzv za 10 dana poludit cu cekat 10 dana,a nemam 500 kn za privatni uzv jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj samo brige zasto nebi meni nekad bilo lijepo
Ma Lastavica bez brige..beta je supeeerrr!!!!
lastavica moja prva beta u prvoj trudnoći 18 dana nakon oplodnje je bila većaod 5000,kasnije u bolnici oko 35000,naprvom uzv koji je bio sa nekik 5 tjedana i par dana su se vidjele 2 gv, a nakon tjedan dana vidjela su se tri ploda sa otkucajima srca.
Ja sam išla na potpomognutu i vračena su mi tri zametka i sva tri su se primila. Tvoja beta je isto dosta visoka što možeznačiti višeplodnu trudnoču, a i ne mora,koliko dana nakon oplodnje si vadila betu?
hm ne znam,samo znam da mi je menga kasnila 5 dana i onda sam vadila betu bila 4500.Danas na uzv nije on meni rekao da li vidi gv,samo je sestra komentirala nesto da ima cirkulacije...Nemam pojima znam samo da me frendica nasmijala i utjesila komentarom kaj je on mislio da ce vidjet novorodjece s 6 tjedana trudnoce,naavno da se vidi mala piknica
Kopiram sa stranice Cybermed:
Vrijednost beta hCGa u 5. i 6. tjednu trudnoće može izrazito varirati što ovisi o duljini Vašeg menstruacijskog ciklusa, apsolutnim vrijednostima beta hCGa, kao i osjetljivosti laboratorija u kojem se obavlja pregled. Stoga Vas ne smiju iznenaditi varijacije u koncentraciji beta hCG-a koje se za 5. tjedan trudnoće kreću od 310 do 37000 IJ/l (internacionalnih jedinica po litri), dok se za 6. tjedan kreću od 3600 do 112000 IJ/l. Upravo zbog velikih razlika u vrijednostima beta hCGa smatra se važnijim analizirati njegove serijske vrijednosti (te se preporuča učiniti kontrolne preglede u 48 satnim intervalčima), ili korelirati nalaz beta HCGa s ultrazvučnim pregledom.
Znači posve uredna beta. Čestitam!!
Znas kaj mene brine to kaj on nije bas plod dobro vidio,al to nije ovdije tema,tak da mislim da ne smijem pisat o tome ovdije. Za 10 dana ponovo uzv pa ce mozda bolje vidit,ima neki stari uzv pa moram bit tolerantna![]()