Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Je li ovo ok beta?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bez brige, gotovo nikom ne vidi ako se ode prerano. Nije ni meni, čak je spominjao svašta loše. Još čuvam nalaz koji mi je tada dao. Idući pregled sve je bilo u redu. Sad trebaš izdržati i misliti pozitivno do idućeg pregleda.

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Beti3 ti je dobro napisala,strpi se još malo,rano je!
    Bit će sve super

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Znas kaj mene brine to kaj on nije bas plod dobro vidio,al to nije ovdije tema,tak da mislim da ne smijem pisat o tome ovdije. Za 10 dana ponovo uzv pa ce mozda bolje vidit,ima neki stari uzv pa moram bit tolerantna
    Slučajno naletjeh ovdje, lastavica opusti se draga. Znam da si nestrpljiva, ali meni se čini da tvoja trudnoća po beti jako dobro ide. Nama to "dođite za 10 dana" zvuči svakako, a oni su često oprezni i njima se ne žuri jer se ne radi o njihovim bebolinicama.
    Ne luduj ne troši 500 kn uzalud ako su ti potrebni. Privatni ti često neće ništa novo reći i čak neće kontra kolege vrlo često.
    Lijepo se izvrni i odmaraj i opusti i mazi trbuščić. Ja nisam vjerovala, a sada znam da je puno u glavi i uživanju.
    I baš sve će biti i već je uredu. Ne razmišljaj previše i ne analiziraj.

Sigurno si lijepa trudnica sa onim trudničkim kesom koji je tako neodoljiv.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

aaaaaaaaaa hvala vam cure puno na ohrabrenju.Znate i same bilo bi lakse da odma kaze sve ok,ali znam da moram bit strpljiva i cekat jos malo tu recenicu.Zelim svima puno srece od srca

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •