Je li tko dao raditi namještaj kod Margalića? Mi se sad premišljamo pa me zanimaju iskustva. Čula sam da mogu napraviti sve što im se pokaže u katalogu, a jeftinije. Je li to stvarno tako?
Je li tko dao raditi namještaj kod Margalića? Mi se sad premišljamo pa me zanimaju iskustva. Čula sam da mogu napraviti sve što im se pokaže u katalogu, a jeftinije. Je li to stvarno tako?
Dvoje frendova je dalo raditi trosjede po fotki..ispalo je super a dosta je jeftinije..iako ako usporedim sa svojim meblo trosjedom od punog drva ipak nema tu tezinu...imaju i super stolice za boravak (to su kupili treci frendovi)..uglavnom, sve super izgleda a cijena je ok..naprave brzo
Prijatelji su dali raditi dva dvosjeda prije 5 god i super su zadovoljni
Posljednje uređivanje od pužić : 23.07.2010. at 09:24
Odlučili smo raditi kod njih. Nažalost, taman imaju kolektivni pa ćemo malo pričekati. Ali našli smo super materijal, a zadovoljni smo i cijenom (kutna garnitura za 7.000 kn). Za tu lovu je oni i dopreme, dignu na 3. kat i montiraju.
ja ću ti samo reći da smo mi dali našu staru kutnu garnituru kod njih na tapiciranje.
bila je gotova za "dana!!!!!!!!!
moja najtoplija preporuka
I mi smo dali raditi. Bili na iglama, nesigurni, hoćemo-nećemo, na kraju bili prezadovoljni. Tamo rade stručni ljudi, fino nam sve objasnili, puno naučili i o proizvodnji, na kraju - trosjed preudoban, obožavamo ga. Što god da se dogodi imaš garanciju. Imaš užasno puno dezena, materijala, oblika, ali sve živo možeš odrediti, dizajn kakav god izabereš... ma, od nas sve preporuke!
i mi smo prije valjda 20 godina kod njih tapicirali garnituru koja je sad na jednoj vikendici i jos uvijek je u super stanju
preporucam!!!
Koliko otprilike dođe tapeciranje malo poveće kutne garniture?
naša je u stvari iz 2 dijela koji su svaki 90x200 i nasloni i ogromni jastuci
i to nas je sa materijalom (kojeg smo kupili u Martićevoj) došlo 3700 kn
Garnitura je stigla. Prezadovoljna sam i izgledom i cijenom. I sve živo s nje se da skinuti i oprati.
eh, ko da ne znaš da sam tudum za slike uploadanje![]()
imate malo na www.margalic.hr
To uvijek možete
nego, prezadovoljna sam "ponašanjem" garniture - boja je super i uopće se ne vide sitne flekice od čokolade
i materijal je vrlo mekan i ugodan na dodir.