Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: od kada sir? ne svježi kravlji nego edamer, gouda, ementaler?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    potpis na apricot
    i dodajem - ako daješ sir djetetu, daj sir, pravi sir
    ne kvasasto-brašnaste tvorevine nalik siru kakve se često sreću u našim dućanima...

  2. #2
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,160

    Početno

    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    potpis na apricot
    i dodajem - ako daješ sir djetetu, daj sir, pravi sir
    ne kvasasto-brašnaste tvorevine nalik siru kakve se često sreću u našim dućanima...
    A koji bi to bio pravi sir?

    Btw, otkad može mozzarella u dohranu?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •