oprostite što tako upadam..ali već dugo čitam ovaj forum i mislim da ću na dobrom mjestu postaviti pitanje..ako ne ispričavam se. Naime moj bebać ima 4 tjedna i u bolnici su nas jako pekle bradavice ali to je prošlo kroz tjedan dana...kako sam se malo dulje oporavljala od poroda prvih 3 tjedna sam dojila ležečki ...i iako sam bila uvjerena u pravilni položaj...napravili su mi se krateri na obje bradavice na istom mjestu (onom koji je bio bliže krevetu)...nakon mnogo čitanja počela sam mjenjati položaje kako bi se te rane popravile..i kad mi se čini da smo napredovali opet see javi jaka bol...bradavice su mi dosta velike...pazim da beba hvata što bolje(to po noći ide malo teže kao da je lijen otvoriti usta dovoljno...)mislim da doljnjom usnom hvata super, ali da mi gornjom radi rane..ak je to moguće...e sad u posljednjih 5-6 dana bradavice bole na dodir, na promjenu temperature, kad se tuširam ne mogu ih dotaknuti...malo su ružičaste...bole i pri dodiru s odječom..ne znam više što da radim..mogu li mi šeširići pomoći..koristila bi ih par dana..ili da probam sa izdajanjem??