-
hvala na čestitki! 
beba mi se čini ok, živahna, čvrsta, fontanela ok, koža suha i guli se-baš dosta! rođena s 3820, otpust 3570, nismo se više vagali. mlijeko mi nadošlo 4-5 dan.
u bolnici bile zajedno, dojila i još dojim na zahtjev, iako mi mrak pada na oči svaki put kad je desna dojka na redu. mislim da smo sad ispraksirale pravilan položaj, ali ragada je stvarno ogromna pa će trebati jako dugo da zaraste. mažem je melemom, ali probat ću purelanom. jel da mažem i cijelu areolu? stavljala sam i komprese multi mam, ali nikakvog znatnijeg popravka situacije nije bilo. od prekjučer stavljam šeširić na desnu bradavicu, ali ni to mi ne pomaže jer je ragada uz rub bradavice i areole pa mi se čini da je šeširić još više iritira.
isključivo dojim, ali koristimo dudu varalicu jer bi mala frajlica stalno bila na siki. većinom joj moram vaditi bradavicu iz usta jer zaspi s njom. to napravim polako i bezbolno tako da joj gurnem prst u usta.
mokrih pelena ima stvarno dosta, a pokakanih 2-5 dnevno.
bol u bradavicama je takva kako je ti opisuješ, ali ne mogu ocijeniti jel me svaki puta boli "unutra" ili ragada. i da, kad se naježim, strašno me bole te kvržice koje se naprave na areoli. sike su većinu vremena "vani", osim kad mi netko dođe. čini mi se da nemam infekciju, ali možda odem idući tjedan kod svoje gin kad se vrati s godišnjeg da mi ipak pogleda stanje tamo "dolje"
možda jesam malo pojačala slatko, ali ipak ne previše mislim. da probam s nekim probioticima?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma