Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: upala bradavice/areole?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lucijat avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Možda postoje neki trikovi kojim se može smanjiti količina mlijaka, ja provedem pola dana izdajajući se , poslije svakog podoja još se izdajam sat i pol, nisam mislila piti neke tablete niti išta slično , sretna sam što mi bebea sisa, nadam se da će se kroz koji mjesec sve regulirat..

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lucijatalajic prvotno napisa Vidi poruku
    Možda postoje neki trikovi kojim se može smanjiti količina mlijaka, ja provedem pola dana izdajajući se , poslije svakog podoja još se izdajam sat i pol, nisam mislila piti neke tablete niti išta slično , sretna sam što mi bebea sisa, nadam se da će se kroz koji mjesec sve regulirat..
    Još mi uvijek nije jasno zašto želiš smanjiti količinu mlijeka. Ako se izdajaš i to izdojeno mlijeko daješ bebi trebaš se izdajati onim ritmom kako bi se beba inače hranila kako bi se uspostavila ponuda i potražnja. KAžeš da nakon podoja još sat i pol izdajaš...taj mi dio nije jasan, možeš li preciznije napisati kako izgleda jedan vaš da što se tiče hranjenja bebe i izdajanja.
    Ako stvarno toliko dodatno izdajaš nije ni čudo što imaš previše mlijeka jer dodatnim izdajanjem daješ tijelu signal da proizvodi više mlijeka. Uglavnom trebala bi izdoijti koliko beba pojede, a ako između tih izdajanja/ hranjenja imaš prepunjene dojke možeš izdojiti tek toliko da popusti pritsak, nikako do kraja.
    Kakvo je stanje sa soorom, tretiraš li i sebe i bebu?
    Unatoč savjetima iz rodilišta možda bi se beba mogla hraniti izravno na dojci?
    U čemu je točno problem zbog kojeg su ti trebali šeširići?

Lucijat avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ako između podoj prođe 4-5 h grudi mi budu jako bolne i tvrde, tako da se moram izdojit jer ona inače nemož uhvatiti dio aoreole dok sisa, ako je između podoja 2-3 sata moram se poslije toga izdojit jer mi mlijeko jako brzo dođe( sve će ti reći informacija da dnevno izdojim malo više od litre mlijeka a i ona je mali žderonjica..)
    A kada bi se izdojila samo da mi popousti napetost to bi morala radit svakih sat vremena..
    Što se tiče soora i ja i beba smo koristili Daktarin oral gel, ali i nakon dva tjedna još uvijek nije izliječen ali manje boli..

Pokušala sam da sisa bez šeširića , ali bezuspješno izmorila sam sebe i nju..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •