Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: upala bradavice/areole?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Samo da ti se javim i pružim podršku, ja sam imala isti problem kao i ti, i isto tako nikakva terapija nije djelovala, ali sam se navikla i bilo mi je bitno da mala doji (nisam se javljala prije da te ne deprimiram neizliječenim stanjem). Od pojave problema smo uspješno dojile još 10 mjeseci tj. do samog kraja (tad je imala 21 mjesec). Bilo je lošijih i boljih faza, ali sve za naše mrvice... Nadam se da će tebi ipak proći nakon nekog vremena...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da ti se javim i pružim podršku, ja sam imala isti problem kao i ti, i isto tako nikakva terapija nije djelovala, ali sam se navikla i bilo mi je bitno da mala doji (nisam se javljala prije da te ne deprimiram neizliječenim stanjem). Od pojave problema smo uspješno dojile još 10 mjeseci tj. do samog kraja (tad je imala 21 mjesec). Bilo je lošijih i boljih faza, ali sve za naše mrvice... Nadam se da će tebi ipak proći nakon nekog vremena...
    hvala na podršci! i nedeprimiranju!

ma niš bolje, prošli tjedan me doslovno izluđivalo, ali sad opet malo bolje i tak. napunili smo 6 mjeseci , ali moja ljubav je prava sisalica i sad lovimo idućih 6!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •