-
Čišćenje jetre i dojenje
Zanima me ima li tko iskustva sa čišćenjem jetre sa SIPFom artičoke ili čička te još eventualno uz to i ulje crnog kima, a da doji?
Ja, naime, dojim 21-mj dijete.
Aromaterapeutica kaže da nije kontraindcirano, da mi samo može zagorčati mlijeko.
Ali sjećam se da, zapravo, nikakva detoksikacija nije baš poželjna za vrijeme dojenja.
Opet, ovo je već dosta produljeno dojenje, iako ona doji stvarno dosta.
jel ima da je netko probao, kako su reagirala djeca?
Eventualno čišćenje bi bilo vjerojatno 2 x godišnje po 3 tjedna, u proljeće i jesen i tako 2 god, a u svrhu tretmana za alergije
-
-
Nemam apsolutno nikakvo stručno ni šire znanje o tematici detoksifikacije, o dojenju znam malo više nego prosječne mame, i ja nekako ne bih za vrijeme dojenja. Ne znam koliko je to tebi hitno. Ja ipak ne bih, bez obzira što se radi o prirodnim sredstvima, sumnjam da postoje baš relevantne studije o djelovanju navedenih preparata na mlijeko i na dijete. A posebno mi je argument protiv činjenica da svako čišćenje pokreče toksine u tijelu, i oni sigurno bar malo dospiju u mlijeko preko krvi.
-
Imala sam nekih zdravstvenih problema(u to vrijeme sam dojila dijete staro kao tvoje ) i trebala sam proći čišćenje jetre i bubrega. Međutim terapeut mi je savjetovao ili čišćenje i prestanak dojenja ili odgoda liječenja. Bez obzira što bi uzimala biljne i prirodne pripravke koji su vrlo snažni pokretači i čistači tijela, ja ne bih. Meni su npr. dok sam pila čaj od čička znoj i mokraća imali vrlo neugodan miris, čak neko vrijeme nakon prestanka kure čišćenja
-
Ja dojim vec 2 i pol. godine i cekam...strpljivo...doci ce taj dan...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma