-
Kuda sa nošenim šlapicama?
Ima li netko ideju - imam nošenih šlapica raznih brojeva, koje se mogu još iskoristiti ako nekome mogu dobro doći. Nošene su malo s obzirom da imamo duple (za doma i vrtić) i nosilo ih je samo jedno djete. Imam ih jedno 10-ak parova, do broja 27. Također imam i cipelica koje smo prerasli raznih brojeva i koje više ne nosimo. Da li to mogu otfurati u neku ustanovu (tipa Nazorove i slično),da li netko ima informaciju da li primaju takve stvari,da li im trebaju? Ili treba možda nekome od vas?
Svaki prijedlog je dobrodošao...
-
Pa kad sam ja zvala Nazorovu da im poklonim igracke i odjecu zena mi je rekla da jedino sta im treba su didakticke igracke, kocke, puzzle i slicno. Tako da, nekako mislim, da odjece i obuce imaju, iako, uvijek ih mozes nazvat, ja ne znam gdje mi je broj, al dobila sam ga na informacijama.
A ako imas za deckica brojeve 23-24, jesensko-zimske kolekcije mozes mi poslat slike na pp.
-
mislim da možeš odnijeti i na rodinu rasprodaju u donaciju...
-
ja ih uvijek ostavim na ili pokraj kante za smeće na prometnom mjestu. I uvijek vrlo brzo skužim da ih više nema.
-
mozda neki drugi dom za djecu? negdje van zagreba?
-
Možeš ih odnijeti i u Caritas - mi smo baš namjerili odnijeti nekoliko vreća sa Leinim cipelama u Caritas, ali sam ih onda ipak dala šogorici da ih pregleda, jer ima zaista malo nošenih i potpuno sačuvanih cipela, a ima i razne obuće tipa crocsica, gumenih čizama i sl.
-
Osoblje foruma
odnesem ih u Crveni kriz, zajedno sa odjecom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma