Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: udzbenik s cd-om - bez cd-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno udzbenik s cd-om - bez cd-a

nabrijan post, ne zamjerite

dobili smo jucer udzbenike i uz udzbenik priroda 5 od profila, nije bilo pripadajuceg cd-a. barem sam ja naivna mislila sam da mu cd pripada buduci pise na naslovnici udzbenika "s CD-om"
    taman sam htjela pisati dobavljacu da im je mozda negdje po skladistu ispao, ali sam prvo malo proguglala i slucajno vidjela komentar korisnika na profilovim stranicama da je nakladnik vadio CD kako bi ga odvojeno prodavao

prolistala sam ponovo udzbenik i vidjela pecat na unutarnjim stranicama, naknadno dodan, da je CD u slobodnoj prodaji

googleov cache kaze da je profil prije prodavao udzbenik s CD-om po istoj cijeni po kojoj sad prodaje onaj bez CD-a
    a da je cd bio dio svakog udzbenika 2008/2009 mozete vidjeti i u ovom katalogu za sk.godinu 2008/2009: http://www.profil-international.hr/f...0BIOLOGIJA.pdf
    ili na stranicama mzos-a na popisu odobrenih knjiga za 2008/2009 gdje je vidljiva ista maloprodajna cijena
    http://public.mzos.hr/fgs.axd?id=13757
    te godine su udzbenici bili roditeljima besplatni

ovo mozete sada kupiti (a po komentaru onog korisnika, isto je bilo i prosle godine)
    http://www.profil.hr/knjiga/priroda-5-udzbenik/30731/
    a cd u sobodnoj prodaji kosta dodatnih 19 kuna

zanima me ima li jos koji nakladnik istu praksu?
    maknuti cd, a ostaviti istu cijenu?
    mislim, moguce da su se preracunali prije koju godinu kad su stavili da im udzbenik s cd-om kosta 56,17 kuna (mada toliko kostaju i drugi udzbenici uz koje ide cd), ali da su makli cd i da sad udzbenik prodaju po istoj cijeni to ne razumijem
    a nisu se potrudili u isto to vrijeme ni maknuti oznaku s naslovnice da uz udzbenik ide cd nego lupaju neke pecate po knjizi

na tu kolicinu koju oni prodaju, umnazanje i tisak cd-a kosta manje od 3 kune, jos ne treba ni omot ako ide uz knjigu. kolika ce djeca ostati sad bez tog cd-a ne zbog cijene od 19 kuna nego zbog dodatnog truda kojeg roditelji trebaju uloziti trazeci cd po knjizarama, a ni na njihovom webshopu ga ne mogu naci (za povijest ga npr lako nadjete: http://www.profil.hr/knjiga/povijest...ivni-cd/33430/ )
    ja imam profilov megastore pred nosom i poci cu ga kupiti
    iako nakon ovakvog nacina najradije ne bi

mozete li proci ove linkove i potvrdit mi da sam u pravu pa da se javim i njima i mzosu

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Koliko ja vidim, tako je kako si napisala.
    ne mogu vjerovati. fuj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bljak

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

U Profilovoj knjižari vidjela sam u odjelu prodaje školskih udžbenika (Bogovićeva, 2.kat) da na stupu pokraj pulta stoji rukom ispisan papir (koji je valjda samo za djelatnike,jer nije okrenut kupcima!) da u udžbenicima nema cd-a, već da se odvojeno prodaju za 20,00 kn.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ja to iz principa ne bih kupila. Bio mi Profil ispod nosa ili ne. Ja bih to ISKOPIRALA mirne duse.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

skroz si u pravu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja to namjeravam. svakako

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ivarice, s pravom si nabrijana, to je totalna prijevara za koju bi netko trebao odgovarati!
    Katastrofa, daj to u medije, mislim da je to djelotvornije od bilo čega drugoga (Potrošački kod, novine, i sl.)...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vidiš pred dve godine moj je klinjo dobil njemački u školi bez Cd, ko i svi , samo jedna cura u cijelom razredu dobila CD,. tad sam Cd kupila posebno , i došal je cca 30 kuna. Prošle godine sam kupila dobila nastavak njemačkog, bez cd i uredno skopirala od suseda iz škole.

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Stvar je u tome da od ove godine CD više ne ide uz udžbenik. E sad, nisam siguran jel _ne smije_ ili je samo _ne može_. CD povećava cijenu udžbenika. Kako je većina udžbenika zapravo od prošle godine kada je još bilo aktualno da nakladnici sami određuju cijene, a tada su išli i CD uz udžbenike, naravno da je na naslovnicu bilo natiskano da se dobije i CD. Sada su manje cijene, pa su iz tog razloga uklonili CD, a unutar knjiga lupili pečat da je CD u slobodnoj prodaji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj YosephK prvotno napisa Vidi poruku
    Sada su manje cijene, pa su iz tog razloga uklonili CD, a unutar knjiga lupili pečat da je CD u slobodnoj prodaji.
    ali cijena nije manja?

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ali cijena nije manja?
    Kako ne? Pa cijene udžbenika su manje neg što su bile prošle godine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne usporedjujem cijenu s lanjskom, jer su vec lani vadili cd i prodavali ga odvojeno, vec s preklanjskom

cijene udzbenika ove godine su u pravilu iste kao preklani (kao one godine kad su za roditelje bile besplatne)
    preletjela sam tablice, ovogodisnju i preklanjsku i cijene su tu
    lani su svi podigli cijene udzbenika, a ove godine ih vratili na staro

2008/2009
    http://www.google.hr/url?sa=t&source...Ffokzw&cad=rja

2010/2011
    http://public.mzos.hr/fgs.axd?id=16579

ali nisam primijetila da su drugi zbog tog izvadili cd da bi ga prodavali za 19 kuna

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

cd za flink mit deutsch 5 (udzb. njemackog za 8. razred) prodaju po 60 kn u ŠK! Meni je to za nevjerovat, kosta vise od udzbenika.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo uz Alfin "Lernen, singen, spielen 1", izdanje 2010 uredno dobili CD.

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Za matematiku se ne dobivaju... Štoviše, nismo ni mi nastavnici dobili CDove uz udžbenike tako da vidimo vrijede li uopće išta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •