iako sam se bojala da neću skinut kile nakon poroda, ja imam suprotan problem pa ne znam je li to normalno. zatrudnila s 59-60, rodila sa 73 kg, a sad imam 53-54 kg 8,5 mjeseci nakon poroda. 2 mjeseca nakon poroda sam bila na staroj kilaži, a ostalo gubim postepeno. moj problem je i što, s druge strane, jedem užasno puno. puno više od mm i zapravo od svih koje poznajem. znam u danu imati i po 6-7 obroka i iza svakog obavezno mora biti slatko. šta da vam kažem, bila neki dan kod svojih na ručku i pojela sam juhu, pola kg janjetine (?!) s krumpirima, salatu i nakon toga sam bila užasno gladna pa sam na putu doma svratila do pekare jer mi je bilo neugodno nastavit jesti kod svojih. inače dojim i beba mi je ful aktivna (dosta se budi po noći) pa mislim da je možda zbog toga, ali opet....jel ima tko takvih problema. iako bi čovjek rekao da bi trebala biti sretna zbog toga zapravo izgledam grozno - upali obrazi, kosti ispadaju i taki pitam se hoću li nestati, a i mm često komentira: pa ti nestaješ, šteta sve te hrane
![]()