Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Dohrana na putu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Dohrana na putu

Bok cure! Ja sam nova, i pokušala sam tražiti sličnu temu na forumu ali brate ima 995 tema za dohranu pa vas molim da me uputite ako ima nešto slično. Imam curicu od 9.5 mjeseci i idemo sad na more s njom. Pošto ćemo cijeli dan biti vani, mene zanima kako da je hranim. Kupovne kašice mi se nekako gade i rado bi joj sama kuhala ali kak da to izvedem ako nećemo biti blizu kuće (bar pola sata s autom ćemo biti udaljeni)? Mislila sam možda skuhati joj ujutro, staviti u neku staklenku i onda poslije podgrijati, ali da li je to opasno?

I još nešto, ima li netko da je jako smršavio poslije rođenja bebe? Dojim je i po noći baš ne spava (bude se svaka dva tri sata) i ja sam od poroda smršavila bar 10 kila u ovih 9.5 mjeseci u odnosu na težinu prije poroda (60 kg). Definitivno sam premršava, kosti mi se vide a jedem puno.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vidim da mi nitko nije odgovorio, ali nema veze...Uglavnom, sad smo na moru, skuham joj ujutro, stavim u neku staklenku i dam joj nepodgrijano. Sve fino popapa, probavnih problema nema. Izbjegavam blitvu jer sam čula da mora biti što svježija i to je to. Meso može par sati stajati, valjda. Pozdrav iz Zadra!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Wookie prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da mi nitko nije odgovorio, ali nema veze...Uglavnom, sad smo na moru, skuham joj ujutro, stavim u neku staklenku i dam joj nepodgrijano. Sve fino popapa, probavnih problema nema. Izbjegavam blitvu jer sam čula da mora biti što svježija i to je to. Meso može par sati stajati, valjda. Pozdrav iz Zadra!

nisam ranije vidjela temu, ali vidim da si se snašla oko hrane što se tiče mršavljenja. ja imam oko 5 kg manje nego prije poroda. zatrudnila s 59, rodila sa 73, a sad imam 53-54 kg 8,5 mjeseci nakon poroda. jedem ogromne količine hrane (više od mm), jedem po 6 obroka na dan+puno slatkiša, ali sve nestaje. mislim da je to prije svega zbog dojenja. a kako sam se bojala da se neću vratiti na staru kilažu )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •