Imamo problema sa kakanjem nakon čepićakad mu stavim čepić on se pokaka 5 minuta nakon toga.I to uvijek!!! U kojem vremenu čepić počinje djelovati ? što mislite , koliko mu treba da se rastopi ??? zbunjena sam
![]()
Imamo problema sa kakanjem nakon čepićakad mu stavim čepić on se pokaka 5 minuta nakon toga.I to uvijek!!! U kojem vremenu čepić počinje djelovati ? što mislite , koliko mu treba da se rastopi ??? zbunjena sam
![]()
Ne znam koliko mu treba da se rastopi, ali nama čepić počne djelovati za jedno 45 minuta do sat vremena.
Pa ako ne vidiš u kaki ništa bijelo, pretpostavljam da onda čepić nije pokakan.
Mislim da je 5 minuta nakon primjene dosta brzo da bi djelovao u potpunosti.
To vam se događa na bilo koje čepiće, jeste probali mjenjati?
Probaj pažljivo pročitati uputstva, trebalo bi biti navedeno što u slučaju proljeva
a ako ne nazovi koju ljekarnu ili farm. na Rebru.
probaj mu dati lijek na zlicicu, tj. na spricu - ona mi se cini najsigurnija u smislu pljuvanja lijeka.
beba od 6mj.mi je dobila upalu grla i temperaturu.bili smo kod pedice i dobila je antibiotik i ćepiće za temp. i sad nakon 2 dana dobila je osip po cijelom tijelu...
da li je to od ćepića ili antibiotika?
Ja bih prije rekla da je od antibiotika nego od čepića.
Svakako otiđi s njom kod pedice ponovo.
Isto je tako moguće i da se beba osula od nečeg trećeg (npr. ako uvodite dohranu, s obzirom da beba ima 6 mj)...
Ali u svakom slučaju otići kod pedijatra.
evo bili kod pedice i ipak je osip od temerature! hvala
Super! Kad se ospe, bolest je gotova. Moj A. je srećom bio zakurio u petak, u ponedjeljak se već osuo pa smo prošli bez antibiotika.