-
-
i ja baš o ovome razmišljam.
mislim da bi se mogla uzeti neka tanja deka (može se iskoristiti i neka stara) i pamučni materijal za plahte.
Stavila bih i neki sistem s drukerima da se dijete može i samo izvući kad se probudi.
Samo nemam baš puno vremena za to, ali ako uspijem, javit ću
-
Ja sam sašila vreću od dva velika frotirna peškira, ono baš velika, kao za tuširanje (LOL) , na jedan bok ušila najduži feršlus koji sam našla, tako da kad se zatvori vreča, kopča bude ispod pazuha. Jedno rame ušila, drugo samo do pola i na kraju vezica. Probala sam sa drikerima ali su brzo popustili ili bi se otkopčavali kad bi mali ustajao na noge, pokušavala sam i sa dugmadima ali su se trgali dugmići i derali mi platno. Nekako se ova "ušivena" varijanta pokazala kao najbolja.
-
nataša daj molim te slikaj i objasni to s ramenom..nisam skužila
-
Od posteljnog platna? Flanela? Ovisno koliko je hladno kod vas u sobi noću...
Ja osobno ne bih punila ničim toplijim od frotira (tipa ručnika ili onih deka što ima na tržištu).
-
mogu ja to slikati ali šta vrijedi kad se u post ne može ubaciti slika? kako da ti je pošaljem?
-
Ja bi to napravila ne ko vreću, nego ko deku koja ima gornju i doljnju stranu. Uzmeš frotir, malo debli, veličine kreveta i spojiš sa strane i dole (možeš stavit cif). Gornji dio nek ti bude duljine kreveta, a gornji malo kraći. To je zapravo zatvorena posteljina. nema šanse da se izvuče iz toga po noći jer leži na doljnjem dijelu. U biti napraviš vreću kao za odrasle.
E jesam ga zbrljala, nadam se da shvaćaš.
-
ima la redoute posteljinu za djecu sa cifom
ovako izgleda
http://www.laredoute.co.uk/child-s-s...=324068856&t=6
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma