Da li ste kupovali vasoj djeci konjice za jahanje ?
Zanima me da li su im stvarno interesantni i dugotrajni ili je to igra za mjesec dana ?
Da li ste kupovali vasoj djeci konjice za jahanje ?
Zanima me da li su im stvarno interesantni i dugotrajni ili je to igra za mjesec dana ?
Orka se ljulja već dvije godine.
A ponekad ga zaveže na špagu i "voza2 po kući.
I viče: "Dođi, dođi, konjiću"!
Nema pravila, kao ni za bilo koju drugu igračku - ima djece koja se nad tim raspamećuju, a ima one i koja ih ni ne primjećuju...
mi smo mu za božić naručili konjića za njihanje koji još uz to i rže. vidjet ćemo kako će mu se svidjet.
Kod nas je konjić u upotrebi već 5 godina, prvo stariji (sad s 6.5 voli sjesti i ljuljati se), onda mlađi (koji ga sad obožava jer je u nekoj fazi viteza).
I mi ga imamo već dugo. Fran ga još uvijek obožava i često jaše.
Ima li negdje slika tog konjica?
PS Ja moram ovdje kod vas na 1-3. Na 0-1 se samo prica o kakanju, grcevima, uspavljivanju, benkicama, kremicama, bljuckanju i podrigivanju, a mi smo vec veliki i hocemo da smo s rajom. :D
Konjića ti ima mali milijun vrsta...
U Leoninom vrtiću imaju nekoliko manjih, plastičnih i ona se ne skida s njih...
Zato joj je deda kupio jednog za po doma, krasnog samtastog, sa sedlom i stremenima, ma ludnica...ali joj je malo preveliki pa za sad služi za to da Leona vješa moje marame i šalove po njemu i govori mu kako je lijep![]()
Ali ga svako malo pokušava zajahati i čim još malo naraste, ne bu se skidala s njega :namig:
Sada još samo da nam otkrijete tajnu gdje se ti konjići mogu kupiti!![]()
Pa maltene u svim dućanima s dječjim igračkama...u kojem god sam bila, imali su barem jednog![]()
A mene zanimaju cijene (okvirno). Mi planiramo kupiti konjića i nismo baš puno stigli obići, ali naišli smo na jednog koji košta 400,00kn :shock:
To mi je ipak malo previše. Jel su to cijene konjića ili ima i jefitinije?
oh pa ja tek vidjeh da ste uranilininet prvotno napisa
mislim da je to konjic slican ovom
Konjic za ljuljanje
ovaj imas u turbolimachu iako cu ja traziti ljepsi od ovog a i ti javi ako nadjes....
Klo klo, gdje je kupljen ovaj vaš samtasti i za koliko parica?
naravno da se smije znati. ima ga u neckermanu, ne znam više koji katalog, ali onaj mali božićni (bembo ga je rastrgao u komadiće pa sam ga bacila nakon narudžbe) i košta 169 kn. krasan je, baršunasti, smeđe-crno-bijeli na njihanje i kad ga se dodirne za uho rže kao konj. mi smo takvog konjića vidjeli kod bembove prijateljice 2 tjedna mlađe, ali njen konj nije rzao. njezini mama i tata su joj ga kupili za prvi rođendan i kupili su ga u splitu za 350 kn.tinkie winkie prvotno napisa
toga sam i ja zapikirala. :D Mislim da je to najjeftinija cijena koju sam vidila... Samo se nadam da bi mi došao do božića ako ga naručim.puros prvotno napisa
Vidjela sam ih jučer u Konzumu.Konjići su samtasti na drvanem postolju.Koštaju 299 kn.
Brunda, nažalost ne znam ni di ni kolko košta, kupio ga je Leoni deda-švabonegdje u Stuttgartu 8)
Moja mater je josipu kupila tog iz nekermana,ali bome ne rže.Ima na uhu oznaka press me,ali ja presam no ništa se ne događa.
a mozda mu treba promjeniti baterije?koka prvotno napisa
vidi sto je sladak
i ja mislim da je najjeftiniji iako to nije primarni razlog zasšto idem preko neckermana. razlog je što konjića u tl nema, a ni u ostalim butigama za djecu ovdje kod nas. bar ga ja nisam našla, a nemam baš vremena ići okolo...kakav god da je nije puno solada pa< me nije ni briga puno ako i ne bude rzao.tinkie winkie prvotno napisa
![]()
tinkie, doći će ti do božića sigurno ako sad naručiš. meni su kod narudžbe rekli da ima još takvih na lageru i da se ne treba čekati na uvoz iz njemačke. ajd požuri mama da ti dijete bude sretno![]()
naručila, rekli su da će stići prije Božića. (di je onaj smajli što plješće rukama od oduševljenja???)
Stigao prošli tjedan, prekrasan je, a Marta je oduševljena!!!![]()
tinki i nama je stigao. predivan je. više ih nema jer sma htjela nećakinji kupiti isti. inače, bembo se za sad igrao više s paketom nego s konjićem što je jako ražalostilo mog muža.
puros, ja koliko sam primjetila djeca se u ovoj dobi najvise i obraduju kutijama, a igracke dolaze na red tek kad se kutija skloni sa vidika![]()
I Marta isto, ali u početku. Zasad nam je konjić kod bake, i svako jutro kad dođe kod nje traži konjića. Onda se par minuta poigra s njim i više ga ne šljivi. Al se ne smije maknuti u sobu, mora joj biti u vidokrugu.puros prvotno napisa
Jel ga Bembo jaši? Marta se bojala prvo vrijeme, poslije je nitko nije mogao skinuti s njega. Najviše ga voli češljati i stiskati onaj botunić da njišti.
potpisujem. io kod nas isto osim razlike u češljanju, bembo ga ne češlja već čupatinkie winkie prvotno napisa
![]()
Možda nije loš ni Rody koji se kasnije može koristiti za skakutanje. Napravljen je od istog materijala ili sličnog kao lopta za sjedenje ili skakanje. Fiksira se u paltično postolje za ljuljanje i napuše se. Mi smo ga kupili u apoteci u KingCrossu. Kanije se može ispuhati, skinuti postolje pa imate konjića za skakanje.
Ma dobro di se promini baterija konjiću da bi njištio jer mi to ne znamo naći?Ili je fora u nečem drugom? :?
Baterija je u desnom uhu (Ustvari, nadam se da je, a da njije samo neka "sklopka"). Vjerojatno ga treba rašiti da bi se mogla izvaditi. Otkako ju je Marta skužila, nemilice u stišće svako malo, pa očekujem da će i nama uskoro crknuti, a što ću onda, nemam pojma. Možda da nazoveš Neckermann?koka prvotno napisa
Čini mi se da ću morati jer uho je zašiveno i jedini način je da ga odšijemo i pogledamo taj pakleni stroj.Ma to mi je užas!Kupiš nešto pa ne valja,a ne znaš kako popraviti,a ni vratiti više ne možeš.
ja mislim da ako nije stavljen patent tamo gdje je baterija da i nije predviđeno da se baterija mijenja. i ja mislim da to nije fer. doduše jako je jeftin, ali to nije opravdanje....
Danas sqam ga malo pipkala (konja) i skužila sam da je to u uhu samo sklopka, da se napipati i mali kabelčić, a baterije su najvjerojatnije kod "mikrofona", po izvoru zvuka čini mi se da je to ispod glave na prsima i stvarno kada tamo pipkam, napipam nešto kockasto- dakle to bi bilo valjda to. Samo šteta bi bilo rašivati... Dakle dok traje- traje. A da pitamo Neckermann?
Jel zna netko gdje u Zagrebu ima kupiti gumenih životinja za jahanje.Dori se jako svidjelo kod prijatelja a ja još nigdje nisam naletila na to.Oni imaju neku neidentificiranu životinju(nije konj) sa velikim ušima da se dijete pridržava za njih.Božić se bliži.Pomozite.
Jako mi je žao za vaše konjiće iz Neckermana.Do sad sam naručila od njih dva puta i oba puta je bilo pravo razočaranje.U onom katalogu neke stvari izgledaju super ali kad ih uzmeš u ruku![]()
irenas, pogledaj samaritankin post malo više. I ja sam vidjela te gumene 'konjiće' u apoteci u KC, a inače takve gumene konjiće, magarčiće, što li su, proizvodila je tvornica Biserka i bilo ih je za kupiti posvuda, npr. u Nami. Ja sam skoro svim svojim malim nećacima pokupovala te gumene konjiće, i svima je to bila jedna od najdražih igračaka - ali su mi onda cure tu na forumu rekle da djeca često padaju sa tih konjića i da su dosta nesigurni.
mi smo u "crtića" kupili iz Disney progarama onu svinjicu za 350kn, ima muziku na oba uha koja se izmjenjuje, nemam pojma koliko melodija....
ima i mogućnost da se iz ljuljalice pretvori u guralicu (okrenu se kola)...
bilo je i konjića i ostale živine, al meni je osobno super....
konjić za ljuljanje
apricot, prema pravilima Foruma, umjesto fotografije stavila link na istu
Mima imaš pravo možda za skroz male i nije, ali kasnije je i u padanju fora, mislim prilikom skakutanja.
nisam pročitala post od Samaritanke dovoljno pažljivo.
Mima u apoteci znači ništa mi ne preostaje nego put KC a što se tiče padanja pa uvijek je netko s njom kad se igra pa ćemo malo bolje pripaziti dok se ne ustabili.Ide to njoj jako dobro.
Možeš potražiti i Biserka konjiće, ovi u KC nešto ljepše izgledaju, Biserkini su prava socrealistička igračka ali ih djeca jako vole.
Što se tiče padanja - to su me upozorili na forumu, ja sam gomili djece poklonila te konjiće jer su mi super i nikad nisam čula da je netko pao.
irenas, moj konjić iz neckermanna je super /kuc, kuc/, sve za pet, a to je kokin koji je imao grešku pa neće da topće i njišti![]()
TW mislila sam na to da ih trebate rašivati da se promijene baterije![]()
kad se ove istroše (ako to uopće i radi na baterije, a ne na nešto drugo), to je jedino rješenje. Samo šteta konjića. Radije ću da šuti i ne rže, nego ga secirati.irenas prvotno napisa
Mi smo kupili gumenog Ponya i zasad još nije pala(nadamo se da ni neće)
ali još uvijek joj je draža bakina noga.Baka više nigdje ne smije sjesti prekriženih noga da Dora odmah ne pruža ruke i ne viče Đija đija.![]()
Mi smo Hrvoju kupili jednog baš u Konzumu, 199 kn - rže, njišti, čuje se topot... ali smo - ofkors - trebali prvo ubaciti baterije (s donje strane trbuha). koka?dijana76 prvotno napisa
Ne kužim kako ste ubacili bat. kad je sve zašiveno.Ustvari ima kod jedne noge rupa,ali pipajući ne napipavam ništa u što bi možda stavila bateriju.Ma na kraju krajeva to mom Josipu još uvijek nije toliko napeto pa se i ne sekiram previše.
vidim da još nitko nije spomenuo - mi smo kupili zari konjića u IKEI. koštao je oko 20 eura, sav je drven, crvene boje, i nije zapravo konjić nego sob![]()
tko hoda po centru zagreba, može istog takvog vidjeti na cvjetnom na ulazu u oktogon (kod palačinki i forneta)![]()
meni je genijalan, lijepa klasična drvena igračka, zara ga jako voli, i uopće nam nije potrebno rzanje, toptanje i slično. zabavnije je kad to sami radimo![]()
ona se na njemu ljulja užasno užasno jako, izgleda mi kao da će se razbiti, ali još NIJEDNOM nije pala ni odletila s njega.
frendovi imaju ovog gumenog, i s njega je pala mali milion puta...
Eno onaj moj konjic proradio.Nešto je brat prtljao oko njega i popravio ga.Morao ga je izgleda malo i secirati,ali nema veze,zakrpat će se.
koka prvotno napisa
![]()
![]()
ne mogu vjerovati. Pitaj ga obavezno kako je to isprčkao i sve zapiši, jer ću te trebati savjet kad se naš istroši.
cure, imam jednu molbu
ko ima neckermannov katalog da mi kaze koja je sifra artikla za konjica.
ASAP plizzzzzzzz
hvala![]()