Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Jedva čekam pohvaliti Petrovu :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam pitala sestru je li obavezna AS jel sam tako čula, one su rekle da je najbolje u jastučiću ili torbi, ali na tebi je kako hoćeš, mi smo u jastučiću najobičnijem, ja ju na rukama dovezla do doma, tako sam i prvu. Ne znam zašto ne bi u AS, vidjela sam da ljudi i u tome iznose...

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam pitala sestru je li obavezna AS jel sam tako čula, one su rekle da je najbolje u jastučiću ili torbi, ali na tebi je kako hoćeš, mi smo u jastučiću najobičnijem, ja ju na rukama dovezla do doma, tako sam i prvu. Ne znam zašto ne bi u AS, vidjela sam da ljudi i u tome iznose...
    Voziti dijete u autu drzeci ga u rukama je najnesigurnija voznja za dijete i za tebe, pa tako i za sve putnike u automobilu.
    Autosjedalica od izlaska iz rodilista

Zakon kaze
    Vozač motornog vozila može prevoziti dijete mlađe od 5 godina samo na stražnjim sjedalima i to u posebnoj sigurnosnoj sjedalici, koja je za vozilo pričvršćena sigurnosnim pojasom vozila ili posebnim kopčama u vozilu.
    vise ovdje

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Voziti dijete u autu drzeci ga u rukama je najnesigurnija voznja za dijete i za tebe, pa tako i za sve putnike u automobilu.
    Autosjedalica od izlaska iz rodilista

Zakon kaze

vise ovdje
    VELIKI POTPIS.
    Ja sam dva puta rodila u Petrovoj i oduševljena sam svime u bolnici i bilo mi je super.
    I naravno da sam djete nosila u AS i nitko nije ništa rekao još me i predivna sestra Anabela upozorila da fino zategnem pojase da bude sigurna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •