Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: djecje aktivnosti

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno djecje aktivnosti

nisam nasla, ispravite me ako grijesim

zanima me zasto djecje aktivnosti moraju biti 2x tjedno po jedan sat, a ne jedanput tjedno 2h

djete mi je prosle godine islo na engleski za vrijeme vrtica i to je bilo super
    ove godine nema starije grupe u vrticu, nego mogu ici van vrtica 2x tjedno po sat vremena ili ponavljat u vrticu isto gradivo

MM radi stalno po podne, a nikakve druge pomoci nemamo
    mogli bi se eventualno organizirat 1x tjedno 2h

nije to obicaj samo sa engleskim, nego npr, ritmika, balet...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zato što djeca te dobi ne bi izdržala dva sata možda?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A možda i zato što bi uz tempo aktivnosti jednom tjedno do sljedećeg puta zaboravili što su prošli put uopće radili. Izgubio bi se kakav-takav kontinuitet.
    Pa i u školi se itekako osjeti je li nastava nekog predmeta dvaput tjedno po jedan sat ili jednom tjedno blok-sat.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ma jasno je to meni, al ipak su to slobodne aktivnosti
    a u tih sat vremena uvijek neko kasni, djeca moraju na wc i tak nekaj kaj prekida taj skolski sat i koncentracija pada

2x po 45 min je sat i pol i to mislim nije tesko za izdrzat ni maloj djeci

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lavinija prvotno napisa Vidi poruku

2x po 45 min je sat i pol i to mislim nije tesko za izdrzat ni maloj djeci
    Ne samo da je problem maloj djeci, to je problem i nama velikima. Trebaš biti 2 sata skoncentriran na to što radiš/učiš.

Pa ako se ne možeš nikako organizirati da ti dijete ide popodne na neku aktivnost, nemoj forsati - nije to pod obavezno, pa da je i tebi i klincu to tlaka.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Djeci predškolske dobi i školske ( do 4 r.) je vrlo teško ( čitaj nemoguće) biti koncentriran 90 minuta. I u 45 minuta učiteljica u radu sa predškolskom djecom i prvašićima mora svakih 15 - 20 minuta raditi stanke, malo se poigrati , nešto otpjevati, razgiobati se kako bi mogli nastaviti dalje rad. Kad bi ta aktivnost bila 1xtjedno po 2 sata bilo bi to besmisleno, djeci samo tlaka, a roditeljima bačen novac.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo da je problem maloj djeci, to je problem i nama velikima. Trebaš biti 2 sata skoncentriran na to što radiš/učiš.

Pa ako se ne možeš nikako organizirati da ti dijete ide popodne na neku aktivnost, nemoj forsati - nije to pod obavezno, pa da je i tebi i klincu to tlaka.
    ne forsiram zato kaj se to meni svidja, nego je ona obozavala engleski i veselila se nastavku

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zato jer oni to ne mogu, ni odrasli ne mogu 90 minuta učit i biti skocentrirani bez malo duže pauze. Samo se mi zavaravamo da možemo.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a baš sam se nasmijala, nemoj se ljutiti.
    a kad krenu u školu i na ozbiljnije aktivnosti, pa imaju treninge svaki dan popodne, npr.?
    uživajte dok možete bez obaveza, ima vremena za učiti engleski.
    ja bih na tvom mjestu ostavila dijete da ponavlja u vrtiću, nema veze, bitno je da sluša, da malo priča i to je to.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ha ha cekaj kad krene skola i obaveze
    sinko ce mi jos malo pa 20
    trazili smo se karate, gimnastika, nogomet, rukomet, gitara, folklor, plesna skola, engleski, njemacki..mislim da sam sve nabrojala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •