-
"Spigana" u marami
Prva šetnja u novoj marami, odusevljene smo obje!!!
Vezala sam ju duplo krizno (za sada jedino to znam) i sve je bilo super dok nije zaspala. Onda mi se sva spigala na stranu, a i glavica joj je pobjegla otraga. Glavu sam "imobilizirala" maramom, al problem savinutosti je ostao.
kako da to riješim kad zaspe a da ju ne probudim? TRebam li ju možda već u startu jače stegnuti?
-
da, vjerojatno si je prelabavo zavezala. :/ trebala bi maramu zavezati tako da se možeš slobodno saginjati i micati a da beba ne sklizne. naravno, ne smije vas stezati. kad se svežete, možeš se nagnuti naprijed i malo namjestiti bebu u dobar položaj.
skužila si i sama da glavicu moraš fiksirati krakom kad beba zaspi.
imaš nekoga u blizini da ti pogleda, ili nam možeš staviti fotke?
-
Žao mi je što je marama došla nakon tečaja kod Ive. Budem sutra stavila slike, danas više ne stignem.
Puno hvala!!!
-
Evo nas! Taman je zaspala. Sad sam malo stegnula pa mi izgleda bolje. Jel sve u redu?
jana u marami
-
prekrasne ste
meni ovo skroz dobro izgleda, osim što joj ručice ne moraš spustiti dolje, mogu biti naslonjene na tvoje grudi ili viriti postrance iz marame (no pretpostavljam da ih je opustila kad je zaspala, mišica mala).
-
Joj super!!!
Kad se probudi isemo odmah van!
Da, ruke je sama spustila, inače su joj sa strane ili čak skroz vani.
Hvala!!!
-
Samo da kažem: lijepa mama, lijepa beba i lijepa marama!
-
baš vas je lijepo vidjeti!
-
Prekrasno! Mi ti se stalno nosimo u duplom križnom jer je meni tak najbolje za leđa. Običan križni mi je odvalio leđa, a s duplim svaki dan odvalimo sat i pol šetnje u komadu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma