draga Laya
ti si majka i ti odlucuješ,u dogovoru sa svojim bivšim ,naravno!
bez obzira sto se rastavljate jos uvijek ste vas dvoje njegovi roditelji i jos uvijek vi odlucujete o svom djetetu..
bez obzira na to sto on nije vise tvoj muz,on je otac tvom djetetu i uvijek ce to biti..
sto znaci da ima jednako pravo na dijete kao ti,bez obzira sto ces mu ti biti skrbnik.
ovo je bitno shvatiti ne zbog tvog bivseg nego zbog djeteta.
jer u njegovoj glavici tata nije prestao biti tata zato jer vi vise ne zivite zajedno.
baka i deda s muzeve strane nisu prestali biti baka i deda vasim razvodom.
ja vjerujem da se bez obzira na razvod velikom trudom i s puno kompromisa s obje strane moze odgojiti sretno,ispunjeno i voljeno dijete
sve sto odlucuješ i cinis,cini u korist svog djeteta bez obzira na tuđa uplitanja pa i svoje vlastite osjecaje.
vjerujem da je i tebi samoj tesko uopce pomisliti da ce otici svaki mjesec na tjedan dana.
ja te jako dobro razumijem jer sam bila u takvoj situaciji.
uglavnom sam doma cmizdrila dok se mali lijepo provodio kod tate
al kad bi dosao sretan,nasmijan i pun dojmova znala sam da sam donjela pravilnu odluku.
ako je otac fer i zeli sudjelovati u djetetovom odgoju,ako vi mozete normalno komunicirati i ako se u djetetovoj prisutnosti ne govori ruzno protiv roditelja koji nije prisutan dijete ce biti zadovoljno jer vas voli oboje.![]()