Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Rekreacija za djecu

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno Rekreacija za djecu

S obzirom da se bližimo petom rođendanu i sve smo aktivniji i življi pomislila sam da je vrijeme da svog sinčića upišem na neku aktivnost. Kod nas ovdje u kvartu nudi se za tako malu djecu sport (kombinacija svih sportova+škola plivanja) i hip hop. E sad ono što mene muči- ja bih dijete radije dala na sport, ali on je lud za plesom. Kakva imate iskustva s tako malim muškićima i plesnim aktivnostima. Klub je uistinu OK (Megablast), ali je i ovaj sportski program nešto izvrsno i možda još i bolji za njegov daljni razvoj i koordinaciju. U obzir mi dolaze samo ove dvije aktivnosti jer smo mi dosta visoko na Pantovčaku, ja ne vozim, a do mjesta gdje bi se sve to održavalo možemo ili prošetati ili otići tri stanice lokalnim BUS-om... Grazie molto

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pleeees!!!!!!

Ako je lud za plesom, pusti ga da pleše.. još je mali, tako da zaista ima puno vremena za isprobati sve vrste rekreacije a pogotovo sportova..

Neka dijete pleše.. joj preslatki su mi kad su tako mali i još uz to hip-hoperi..

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moj ima 3 godine i ide u zagrebački plesni centar na ples.ima i capoeira i možda još neka vrsta plesa.ova naša opcija je baš guba.skupe se tamo kikići i onda svašta rade.nije onako ples da stoje u redovima i teta pokazuje nego su to više spontane plesne radionice.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ilica 10

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj lasica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi izgleda odlično.. Sviđa mi se što možeš doć kad hoćeš..

Jel bude gužva? ako sam dobro skužila, nema nikakvih prijava, nego dođeš i ako ima mjesta dijete pleše?!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala vam na savjetima, evo ipak smo se upisali na hip hop. Malo sam popričala i s mamama čija djeca idu u neke druge Megablastove centre i svi su prezadovoljni. Što je mom dječaku bitno na zimu i prije ljeta imaju velike predstave pa će se pred svima moći pohvaliti što je naučio Ovdje će ih u grupi biti 10-ak tako da vjerujem da će se moći dosta naučiti.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ples, odlican izbor.

Onda ti preporucujem sportove gdje nema fizickog kontakta - npr. stoni tenis. Vjeruj mi da je super sport, i fizicki i mentalno se dijete razvija! To je nesto prelijepo !

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi izgleda odlično.. Sviđa mi se što možeš doć kad hoćeš..

Jel bude gužva? ako sam dobro skužila, nema nikakvih prijava, nego dođeš i ako ima mjesta dijete pleše?!

i mene ovo zanima?

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

točno,ako ima mjesta ideš.ali to je takva gigantska dvorana da stane puuno djece.jedino ako imaju ograničenje??ali mislim da nemaju.nama je to super.trebaju mekane šlapice iako bi teoretski mogao i bos.i super je teta,baš je strpljiva,ne živcira ju ako netko ne radi ono što treba.a u principu niti to nije onako u redu da stoje pa plešu nego više nekakve improvizacije.recimo zadnji put kad smo bili bila je nekakva titrava muzika,pa su djeca trebala letiti kao leptiri,pa puzati kao puževi i sl.
    čak imaju na kraju da se ispušu malo i crtanja teme dana i tak.da mogu i ja bih s njima plesala.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jedva čekam da krenemo, moja S će biti presretna..
    Roditelji znači budu s njima?

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ima li kakvih iskustava, da podijelis i sa nama?

Inace, najljepse je to kad su roditelj i dijete zajedno u takvoj situaciji.. osjecat ce se sigurnije -

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ima li kakvih iskustava, da podijelis i sa nama?

Inace, najljepse je to kad su roditelj i dijete zajedno u takvoj situaciji.. osjecat ce se sigurnije -

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •