Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: slobodne aktivnosti

Datum pristupanja
    Aug 2006

Post slobodne aktivnosti

razmišljam na jesen upisati klinku (tri i pol godine) na neku "slobodnu aktivnost". u obzir dolaze ritmika/ples, dječji zbor, sport, a bilo bi poželjno predložiti nešto od postojećeg na području velike gorice. u obzir dolazi i plivanje na nekom od zagrebačkih bazena.

ograničavajući faktor je trenutno njena dob...

ima li tko kakvih prijedloga i sugestija?

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ako ćeš ju na sport bitno je da odabereš neki bazični koji razvija sve skupine mišića,da je simetričan.dakle plivanje bi bio dobar izbor.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ili gimnastika ili bazni oblici atletike, tako nešto. Najbolje gimnastika (skromno mišljenje).

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Možda folklor?! Ili je još premlada za to?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

imamo folklor blizu kuće i njene prijateljice iz vrtićke grupe već idu tako da nije premala. dobra ideja!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moje mišljenje je da je za trogodišnjaka bolji bazični sport - gimnastika i plivanje

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja razmišljam o ritmici (plesu)

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

kod sve djece je problem koncentracija - predlažem svima da vide ponudu u svom gradu/vrtiću i da porazgovaraju sa voditeljem programa - postoji opcija 'probaj pa vidi' - neka dijete krene na program, pa porazgovarajte opet sa voditeljem i djetetom - tako ćete znati: sviđa li se djetetu program, može li pratiti grupu ....
    nije dobro upisivati dijete na aktivnosti koje su nama fora a da dijete fizički ili emotivno nije spremno pratiti program

dodatni programi, skraćeni programi se rade uglavnom za djecu od 4 godine nadalje. ali ima djece i programa koji počinji već od 3 godine - sve je to individualno!
    zato je teško reći je li djetetu bolje na ritmici ili na engleskom!

a najčešće vam dijete želi ići na ritmiku zato jer ide njena najbolja prijateljica tog tjedna! pa nek idu i uživaju ... do drugog tjedna!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moram priznati da želim naći neku aktivnost na koju bi možda mogle čak i zajedno , da ne šiznemo od dosade kad počnu oni tmurni jesensko/zimski dani. znam da su roditelji zajedno s djecom na plivanju kad su ovako mali u pitanju.
    na ritmiku će ionako ići za vrijeme trajanja vrtića

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

evo saljem link,cini mi se zgodno,zvala sam i sad se jos uvijek formira grupa,bilo bi ih najvise 10 u grupi.četvrtkom bi se održavalo i kosta 150 kn.ja bi al imamo vec jednu aktivnost cet.pa ne znam kak to sve kombinirat,vidjet cu.
    al eto ako ima zainteresiranih link je tu

http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/z...kare/4/5975/1/

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja predlazem gimnastiku, ples, plivanje.. ili, mozda najbolje - probaj sve od toga, pa ces vidjeti sta ce se maloj najvise dopasti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •