Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: "Brza dijeta" za visokotlakaša

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno "Brza dijeta" za visokotlakaša

MM koji ima 29 god i visoki tlak bi htio provesti ovu dijetu:
    http://www.mojrecept.net/brzadijeta/...uhom_od_povrca

Znate li što o tome i koliko zapravo može biti zdravo s obzirom na sastojke? i koliko je pametno i zdravo tako brzo izgubiti kile (7kg u tjedan dana)?? Inače ima nekoliko(20-ak) kg viška, uglavnom u trbuhu..

Da krene ili ne? Što bi vi savjetovali osim tableta za snižavanje tlaka, koje bi morao piti ali ne pije jer se boji svoje doktorice ?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ćešnjak i malo trčanja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače sam i ja tu dijetu provodila kad sam bila mlađa , sad kolko to ima veze s tlakom, jedino kaj bu puno pišal, juha je ok i meni bila pitka. koža bolja. U moje vrijeme nije bila sparadajzom, a možda je to i neka drugačija
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.09.2010. at 07:30

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da je 7 kg u tjedan dana previše. Neka manje soli hranu, jede više voća, povrća i laganog mesa (bijelo meso peradi), neka se više kreće... Češnjak je jako dobar, uz njega bih dodala i limun - piti limunadu, začiniti salatu limunom, a i jabučni ocat je dobar za regulaciju tlaka.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tih 7 dana bi mozda i izgubio 7kg, ali to sto bi izgubio nikako ne bi bile masnoce nego voda koja se zadrzava u organizmu zbog unesenih ugljikohidrata.
    Koliko ja vidim u ovoj dijeti nema unosa ugljikohidrata ni previse soli, nema njih - nema zadrzavanja vode.
    Masnoce treba sagoriti nekom aktivnoscu, a za visoki tlak cesnjak je zakon (ima ga za kupiti i u kapsulama ako miris smeta)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

po meni je bolji prirodni ćešnjak, ali nek ga svakak mješa u hranu, moji g klinnci najviše pojedu s rižom, a ja s putrom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •