da li netko možda zna je li to izmjenjeno ove godine ili prošlih obzirom da smo dobili udžbenik od prošle ne znam da li je ok
da li netko možda zna je li to izmjenjeno ove godine ili prošlih obzirom da smo dobili udžbenik od prošle ne znam da li je ok
evo ja zvala algoritam i rekli da ako piše new edition da je to ok??????
Nema to veze s naslovom "new edition", to je naslov. Razlika se ne može nigdje pročitati kao u ostalim udžbenicima (ono tipa 3. dopunjeno i izmijenjeno izdanje 2010. godina) već se razlika čita u bar code-u na posljednjoj stranici s kojim se udžbenik odobrava.
Ovako su mi odgovorili iz Algoritma odjela udžbenika
"
Barkodovi koji se nalaze na poleđini udžbenika trebaju biti sljedeći ukoliko se radi o izmijenjenom izdanju i kao takvi su odobreni od strane MZOS-a.
Happy House udžbenik : 9780194730525
Happy House radna bilježnica : 9780194730655
"
moj happy house radna i udžbenik imaju upravo te bar kodove a tiskani su lani što bi značilo da ovi u algoritmu ipak govore istinu i da nisu mjenjani od lani-ako će mo gledat po bar kodovima
Ja kada nisam sigurna, pitam mame u razredu, koja je kupila uđbenike i onda posudim taj uđbenik i usporedim. Mi smo za ovu godinu dobili čak neke iz 2007.(Za sada se djeca nisu žalila da ne valja.)
Mi smo dobili prošlogodišnji udžbenik (tada je bio novo kupljeni) i imao je drugačiji bar kod od ovdje navedenoga.
trebaš vidjeti na stražnjoj unutrašnjoj strani korice kad je tiskano