Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Želi spavati u mom krevetu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

V. ima 5 g i još spava s nama u krevetu. Unazad pola godine ima svoju sobu, obožava biti u njoj ali ne želi sam spavati i najbolji period mu je bio kad smo imali punu kuću gostiju pa smo im ustupili i našu spavaču sobu, mm spavao u dječjoj sobi na podu, a mali i ja na njegovom krevet u istoj sobi. Ali ja se ne opterećujem time sve dok svo troje uživamo u tome. Samo se nadam da ipak nećemo završiti kao oni iz reklame za stambenu štedionicu

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I mi imamo problem. Evo prije mjesec dana uredili smo im sobu i iselili ih iz svoje. Prvih par dana dok je sve bilo novo bili su oduševljeni a onda je krenulo...
    Naučili su da ih mazim/češkam/pjevam/pričam prije spavanja i sada je koma jer ne mogu biti u dva kreveta u isto vrijeme pa se natežu koga ću prvo uspavljivati . Ajd nekako se dogovorimo i uspavam ih a onda po noći L. dotapka nama u krevet i neće u svoj, a I. opet želi da ja dođem kod njega jer se boji.
    I onda ja cijelu noć šetam: ostavim L. u krevetu s tatom a ja odem leći u njezin krevet, pa ona onda dođe kod mene, ja se izvučem i vratim se u naš krevet, pa me onda I. zove i tako cijelu noć, ako ubrojim i piškenje i pijenje vode gore mi je nego kad su bili bebe!
    Jedino što me zapravo zabrinjava je taj strah (I. je 5,5 godina i sada vidim da je to možda i neka faza). On je vrlo razuman i jadan se baš želi riješiti straha (duhovi, a što ako neko dođe preko balkona itd...)ali ne uspijeva.
    Najbolje mi je bilo kada smo MM i ja jednom prilikom razgovarali o jednom djetetu koje je išlo dječjem psihologu i sada nas on stalno napada da ga odvedemo toj doktorici ako može malo popričati s njom oko tog straha, valjda je jedino dijete koje samoinicijativno želi dječjem psihologu

Citiraj vida prvotno napisa Vidi poruku
    Samo se nadam da ipak nećemo završiti kao oni iz reklame za stambenu štedionicu
    To je i meni palo na pamet jer me Ivano prekjučer zabrinuto upitao a što ako tata i ja ostarimo i umremo a on se još uvijek bude bojao spavati sam

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa Vidi poruku

To je i meni palo na pamet jer me Ivano prekjučer zabrinuto upitao a što ako tata i ja ostarimo i umremo a on se još uvijek bude bojao spavati sam
    Slatkis

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •