Izluđuje me prašina na LCD TV (na okviru i stalku) pa me zanimaju tips and tricks za čišćenje...
Izluđuje me prašina na LCD TV (na okviru i stalku) pa me zanimaju tips and tricks za čišćenje...
i kod mene se skuplja nevjerojatnom brzinom-rješenje zanemari i svakih par dana prođi krpom. nemoj da te izluđuje, samo cool
Plavi pronto i ubrusi ili krpica
Ako niš je manja površina za čišćenje, nego na onim prije dubokim metar sa milion ureza odzada. A da pokriješ sa heklanim tabletićem pa se manje vidi?![]()
Ja jednostavno pobrišem onom magičnom ( ilikakosevećzove) krpom i to ne svaki , nego svaki treći dan.![]()
Odvalila sam na zlatnu gondolu. Preporuka: nikako ne smijati se ko lud dok imate hranu u ustima!
Vlažne maramice su zakon za čišćenje ( one za guzu ne odobravam, ali za prašinu- olakšale su mi život)
Taman htjedoh postaviti to pitanje)
A s čim perete osjetljive ekrane od kompjutora?
mi imamo bijesni IMac i MM bi me kilnuo da nešto zeznem a mrlja na njemu k'o u priči...
Ne brine me prašina nego baš mrlje!
Je, vlažne za prašinu su zakon, a kako sad vidim i za LCD. Neki pametni savjet za ekrane nemam, samo suhom krpom pređem da skinem prašinu (stari klasični tv sam špricala ajaxom za prozore i prebrisala, LCD TV i ekran od laptopa se ne usudim). Iako mislim da postoje neka sredstva, a čini mi se i maramice po trgovinama tehničkom opremom (HG spot...itd).
Kad smo već kod tabletića, najjače mi je kad ga maknem a ispod ostane obrnuti uzorak od prašine..Sad ih više ni ne stavljam a imam ih mali milion što od mame što od sveki...