Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Ka županja i digitalni prijem

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Ka županja i digitalni prijem

Na internet stranicama Vlade kažu da uz antenu koju smo dosad koristili možemo uz digitalni prijamnik pratiti sve TV programe. Ipak uz sobnu antenu ne ide. Neki kažu da mi ipak sada treba vanjska antena. Nisam probala. Kažu na internetu da su građani krivo shvatili onu TV reklamu "siđimo s krovova" Građani su shvatili upravo onako kako su oni prezentirali.
    Gledam HTV 1 i 2 i RTL na stari način, uz sobnu antenu, ali uz puno lošiju sliku i ne hvatam Novu TV pa moj Ivan ne može vikendom gledati "Dora istražuje".
    Izvan grada sam. Na nekim forumima pročitala sam da će digitalni prijem imati samo gradovi. (A moja je tv pretplata ista kao i da sam u gradu).
    Karlovčanke, kako vi s digitalnim prijemom?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi imamo MAX, pa nemamo problema, ali cujem od susjeda da im slika losa, nestaje i svasta nesto im se dogadja

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kod nas u PGŽ je to već stara stvar. Radi super i sa sobnom antenom . Radi i u Gorskom kotaru. Čak sam i ja sama uspjela instalirati sve to, Malo strpljenja i ići će. Kod nas već dugo nema nikakve druge mogućnosti, nego digitalno.

Dobro sam proučila uputstva za spajanje onog prijemnika s kućnom antenom i TV. Prvi put nisam dobro ukopčala. Kad sam sve stavila u pravi utor, svi su se programi sami našli. Nakon toga se koristi daljinski od tog digitalnog prijemnika, a ne od TV-a, za biranje kanala.

Hrabro u okršaj s digitalizacijom!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja znam instalirati prijemnik, sobnu antenu i onaj scart kabel. Prvi puta sam to ovo proljeće instalirala na Pagu i bilo je sve OK. Doma na isti način ne ide. (Muž trenutno nema vremena pokušati s vanjskom antenom jer preuređujemo kuću).
    Za max TV kaže i na toj stranici Vlade da, tko ga ima, ne gubi signal prelaskom s analognog na digitalni. Samo ja ne mogu imati niti max TV jer mi T-com ne omogućuje internet - surfam uz Vipov homebox.
    Eto kako HTV u Potrošačkom kodu dobro znade "obrisati" razne tvrtke, a da pođe od sebe!!! To što rade je direktno kršenje Zakona o zaštiti potrošača - kad za istu cijenu pružaš različitim kupcima drugačiju kvalitetu usluge.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas u PGŽ je to već stara stvar. Radi super i sa sobnom antenom . Radi i u Gorskom kotaru. Čak sam i ja sama uspjela instalirati sve to, Malo strpljenja i ići će. Kod nas već dugo nema nikakve druge mogućnosti, nego digitalno.
    Nažalost, nije PGŽ svugdje idealno, ja imam jako loša iskustva s signalom, uz mijenjanje antena, isprobavanje svega i svačeg, prijavljivanje kvara, predvečer padne signal i nema slike cijelu večer, ponekad i cijeli dan, i tako već nekoliko mjeseci....kako više nismo znali ni kako slika izgleda na tv-u, uzeli smo probno na tri mjeseca max-tv, za sada nemam nikakvih zamjerka.... nažalost, nismo izolirani slučaj i drugi u okolici imaju ponekad problem...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj sad tek vidim glupost - karlovačka županija, a ne županja, prešla je ovo ljeto na digitalni signal.
    Ma vjerojatno je točna informacija koju sam pročitala na nekom forumu - da će kvalitetan signal imati samo gradovi.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i mi do nedavno bili na vipov homebox iz istih razloga
    u prvom mjesecu smo dobili mogucnost spajanja na T-com, al jos dan danas imam problema sa fiksnom linijom
    bili su kod nas vec nekoliko puta, nesto rjesili, ali nas neki ljudi jos uvijek ne mogu dobit, a u T- com tvrde da je problem u njiovim telefonima, a ne nasim

MM vise nema zivaca s njima prgovarat

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

T-com je posebna priča. Duga, duga i u našem slučaju počinje s krajem osamdesetih kad smo 2.400 DEM plaćali nekakvu infrastrukturu da bismo dobili priključak za telefon i potpisivali da pristajemo odreći se vlasništva nad tim što smo plaćali u korist ondašnje Hrvatske pošte.
    Bože, kakve smo mi sve nepravde na ovom području morali progutati!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo od jučer je sve u redu. Digitalni prijem odličan na sobnu antenu. Pojma nemam zašto, što se je promijenilo, jer baš ne stignem pratiti novosti....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •