-
Zatvor od meda?
Prošli tjedan sam počela davati Mrvici (2g) Petrovićev med ne bi li joj nekako podigla imunitet. Jednu malu žličicu dnevno razmućenu u soku. I sad evo ne kaka već tri dana. Inače ima vrlo urednu probavu. Je li može imati med s tim veze? Sjećam se jedne rečenice iz knjige Moja prva godina: "Med može biti pravi napad na dojenački probavni sustav". Ona više nije dojenče, ali ipak? Što vi mislite?
-
Med u principu otvara, ali ovaj ima dodatke - može biti da je dodana neka biljka koja zatvara, tipa hrastove kore i sl.
A možda je slučajnost.
-
Osoblje foruma
zara još ne jede med, ali kad ga ja jedem, ona ima proljev... tako da je i meni poznato samo to da med otvara, ne da i zatvara
-
Hm, bit će onda da je slučajnost. Nastavit ću joj davat med.
-
Morati cu probati ovo. Mejra tesko kaka zadnjih dana!
-
Hm, a ja sam baš čula da med zatvara.
Nemam pojma koliko je to točno, ne jedemo ga baš.
-
Petrovićev med definitivno zatvara!!! ali zato postoji petrovićev med za dj-opstipaciju. Nama su u apoteci rekli da je to isti med ali ima komponentu da otvara. I moji uz njega kakaju normalno tj svaki ili svaki drugi dan. Meni su RP medovi zakon
-
Alamama, da sam bar to prije znala. Ne bum sad kupovala novu teglu meda, skup je do boli. Nama se doduše kakanje normaliziralo, iako kad je u vrtiću ne znam uvijek je li "obavila". Ali, idemo četvrti tjedan u jaslice u kontinuitetu i zdravi smo. Možda je i do meda... (svaki put kad se pohvalim da smo zdravi, pukne nas boleština - iš od nas, iš)
-
Onda kad se tegla isprazni uzmi ovu
Ma ja sam uvjerena da im Petrovićev med digne imunitet, ali opet nekad prođe i neki bug u organizam unatoč zaštiti
-
Med u toplom čaju zatvara, u hladnom otvara.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma