Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Aloe berry nectar

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Aloe berry nectar

....jeli netko upoznat sa ovim produktom,prvenstveno radi postizanja boljeg imuniteta kod djece?
    Posljednje uređivanje od LeeLoo : 04.09.2010. at 16:35

valchy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo lani pili aloe veru i bila nam je sasvim ok, cijelu zimu jedna ili dvije prehlade, prijateljica je djeci davala aloe berry ali ona se preporučuje kod bakterija u mokraći, znam da kod njih dosta pomaže

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moja djeca piju obican zuti gel od negdje 10ak dana starosti. godisnje su bolesni 2 puta i to se svodi na lagane viroze s temperaturom.
    mene osobno je aloa SPASILA! imala sam stalne recidive uroinfekta - obolijevali su mi i bubrezi i mjehur. nakon 3,5 godine koristenja antibiotika (koje se svelo na barem jednom mjesecno) bila sam u totalnoj zdravstvenoj komi. onda sam otkrila alou preko jednog kolege na poslu. kvaliteta zivota mi se doslovce okrenula za 180 stupnjeva. nakon neizdrzivih bolova, pocela sam normalno zivjeti. antibiotike sam prestala koristiti u potpunosti.
    u trudnoci sam jednom prillikom imala gljivice. dr. mi je prepisao nekakve vaginalete, no nakon sto sam procitala nuspojave odlucila sam ih baciti. k tome, kroz trudnocu sam dojila starije dijete. tijekom 3 dana popila sam litru aloe i na sljedecem pregledu gljiva nije bilo.
    sto se tice imuniteta, po mome iskustvu - aloa je zakon.
    koristimo i neke druge njihove proizvode i jako smo zadovoljni.
    za detalje pisi pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •