Razumijem, no eto... mene si citirala...i mene ispravljala. I nadopunjavala (što me posebno iznenadilo) ikako smatram da za to nije bilo očite potrebe.
Zašto sam počela imati dojam da ovdje (kako na ovoj tako i na nekim drugim temama) bilo kakav savjet koji da netko osim osoblja foruma ispada neumjesan...nepotpun...nedorečen...pogrešan...

Mislim, svi imaju na vašim stranicama (na samom početku) kristalno jasno napisano što podržavate i što VI konkretno smatrate ispravnim...I tu su potpune informacije ( po vama, dorečene i kompletne).
Ne bi li onda ostatak foruma trebao biti ponešto manje formalno mjesto, gdje majka majci, žena ženi, patronažni zdravstveni djelatnik trudnici...može dati konkretne, na osobnom iskustvu zasnovane sugestije i prijedloge? Bez suptilnog patroniziranja i nadopunjavanja...?

Štoviše, ovdje sam svoj "ton" prilagodila majci koja je pokrenula temu, a za koju nisam stekla dojam da je tabula rasa nego tek žena koja ima konkretan i specifičan problem...Mislim, nije navela da ima problem s vađenje bradavice iz djetetovih usta...kužiš?
Naravno da ne mislim da je manje vrijedno iskusto vas osoblja foruma...Svoje sam iskustvo spomenula upravo jer sam ja osjetila da vi moje ne uvažavate. I samo iz tog razloga

Eto. U načelu razumijem što mi želiš reći, no kažem...ako ćemo svi jedna drugoj copy-paste-ati dio koji ste naveli na početku...kakvog to onda smisla ima?