Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Nezasitna beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ako pratiš forum, vidjet ćeš da vrlo rijetko ispravljamo savjete žena koje govore na temelju iskustva i nemaju veze s udrugom, niti su educirane savjetnice. Dapače, jako cijenimo podršku i interakciju među njima, to jedna od najdragocjenih funkcija ovog foruma.

Ali, ukoliko vidimo da je neki od savjeta neispravan, nedorečen, ukoliko nije u skladu s preporukama ili na bilo koji način neprimjeren, naša je odgovornost i zadatak, ukazati korisnicima na to i upozoriti ih. Radi se o odgovornosti, samo to.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Ako pratiš forum, vidjet ćeš da vrlo rijetko ispravljamo savjete žena koje govore na temelju iskustva i nemaju veze s udrugom, niti su educirane savjetnice. Dapače, jako cijenimo podršku i interakciju među njima, to jedna od najdragocjenih funkcija ovog foruma.
    Nisam primjetila.
    Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Ali, ukoliko vidimo da je neki od savjeta neispravan, nedorečen, ukoliko nije u skladu s preporukama ili na bilo koji način neprimjeren, naša je odgovornost i zadatak, ukazati korisnicima na to i upozoriti ih. Radi se o odgovornosti, samo to.
    Jest...no ponavljam, samo mene ispravljaš...koliko vidim, i to na više tema. Ali mira radi, biram vjerovati da je slučajnost. Ili sam zbilja totalna tabula rasa. No, u redu je. Više vam ne mislim narušavati (što god narušavam) niti savjetovati notorne bedastoće. Ispričavam se za ovo već postano. Od sad sam samo još jedan u nizu - slijepi i mutavi pratioc i usvajač Vaše teorije.

m.a.r.t.y. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja bih se nadovezala na ovu temu...ako smijem uletiti ovako sa strane

Imam bebu od 11 dana koja je od prvog trenutka isključivo dojena. Zadnjih 2-3 dana jako malo spava u komadu, a većinu vremena nacicava. Podoji od 2h, pa spavanje od pola sata, 45min, pa opet cicanje.
    Pa jedna cica, druga cica, pa nazad prva cica. I tako u krug.
    Nema strpljanja biti na istoj predugo. Pa često nekakvo nezadovoljstvo. Pa neće ni jednu, ali niti ništa drugo nije dobro.
    Pa ga nosim, pričam mu, da se malo odmorim, pa opet nacicavanje.

Tonku sam dojila godinu i 7 mj, znam dosta o dojenju, ali ono što mene zanima je:

1. da li ga možda muče grčevi?
    nije to neko jako plakanje, više onako kao da se ljuti. tu i tamo mi izgleda kao neki mali grčići, pa onda prducka

2. da li ga treba buditi po noći?
    zadnjih par dana spava od cca pola 1 do 5-6, možda s jednim jako kratkim buđenjem i kratkim cicanjem.
    možda mu nije dovoljno ovo mlijeka koliko pojede preko dana, a znam da su noćni podoji važni za proizvodnju mlijeka
    Posljednje uređivanje od m.a.r.t.y. : 10.12.2010. at 14:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •