Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: refleks:?

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno refleks:?

imamo problema sa refleksom navecer. tocnije, mislim da je refleks isti, ali je ona navecer malo nervoznija, pa mozda nema volje dovoljno dugo sisat dok dodje mlijeko. obicno treba 2, 3 katkad i cetri minute da mi mlijeko krene i da osjetim refleks. ne znam dal da za ta vecernja hranjenja prije spavanja pocnem koristit sintocinon. malo sam citala o spreju i cini mi se skroz ok.
    i da li mlijeko zaista odmah krene kad se to smrkne? treba mi nesto za fast food, jer ona posizi navecer kad je umorna, spava joj se, papala bi, a jos mora radit

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vecer je vrijeme kad su vec i mama i beba dosta umorne od dana...
    bebe se cesto navecer zazele mira i smeta im bilo kakav dodatan podrazaj i nervoznije su i nesprpljivije...
    ja ti predlazem da se pokusas i ti sto vise opustiti, otici s bebom u zamracenu, mirnu sobu, na miru je podojiti, udobno se smejstiti, pjevusiti joj, pokusati mozda lagani 'skin-to-skin' kontakt, maziti se...

da li si zadovoljna naprettkom djeteta, koliko ste dosad dobile, mislis li da ima dovoljan broj mokrih i pokakanih pelena, koliko imate podoja dnevno i nocno?

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pokusavam se opustiti, ali tesko je dok ona urla. jos jedino nismo probale kontakt s kozom, pa mozda to upali za slijedeci put. hvala zrinka, koliko god mi se uvijek cini da sam sve pokusala, uvijek se nesto nadje

inace, zadovoljna sam kako napreduje. danas smo bili kod doca i ima 6400g. rodila se sa 2950. prva dva mjeseca je dobivala po kilo, a kasnije nesto manje. kaki svaki dan jednom, ponekad dvaput (ali to mi se vise cini kao nastavak onog prvog). pelene mjenjam svaka 3-4 sata i uvijek su mokre.
    sto se podoja tice, po danu jede svaka 2-3 sata, a po noci napravi pauzu od 6 sati i onda nastavi kao po danu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •