-
moja djevojčica strašno vrišti nakon podoja ... ma stalno
danas nam je 18. dan
od sinoć (3 ujutro) do večeras oko 19 je neprestano vrištala
stalno je htjela bit na dojci, nakon podoja bi bila smirena nekih tri minute i onda vrištanje, ali doslovno vrištanje
ne znam jesu li u pitanju grčevi (zar cijeli dan ?) - malo je malatarala nervozno nožicama ... ili nemam dovoljno mlijeka možda ?
može li to biti famozni skok u razvoju ili brijem bezveze ...
ako i sutra bude tako, ispalit ću, već danas sam plakala skupa s njom
da, danas su na sdošli upoznat moj tata i brat sa ženom i djecom - puna kuća dakle - je li moguće da je zato bila tako nervozna ?
dojila sam ju u našoj sobi, u tišini koliko je bila moguća uz toliko ljudi u kući ...
-
Može biti skok u razvoju, pa sad je baš taj treći tjedan!
Drž'te se.
-
isteraj te goste, napravi prijatnu atmosferu, tiha muzika, lezite u krevet ti i beba, nek vam bude toplo, ljuljaj je, pevusi tiho, mazi je. ako nece da ispusti cicu, neka je. namesti se da vam je udobno cicu u usta i nek uziva. ako nije puno hladno malo se razgolitite i ti i ona, drzi je na svojim grudima nek ti legne potrbuske na prsa... i tako.... tata nek oblece oko svoje 2 princeze... opusti se koliko god mozes. to ce pomoci i ako sumnjas da nemas dovoljno mleka. ne traju te faze tako dugo, i ti ces se odmoriti ako ona hoce da spava sa cicom u ustima, samo se namesti da ti je sto udobnije. zelim vam da sto brze prodje, meni se cini da je skok...
ljubi malu nervoznicu!
-
Draga Kejt, dam se kladit da si uz punu kuću ljudi i ti bila nervozna, a di neće bit mala beba, pa kad su sa vaše nervoze sudarile, nije čudo da jadna stalno plače...
Znaš, iako stalno vičemo kako nam mame i bake daju hrpu loših i zastarjelih savjeta, barem jedan je zaista dobar: za vrijeme babinja, tih prvih 6 tjedana, nema ko kaj dolazit i obilazit bebu, to vrijeme vi posvetite sebi da se upoznate i naviknete jedni na druge, da bebica skuži kako su dva lica koja su stalno nad njom uvijek dva ista lica - mama i tata
a ne joj se stalno unose u facu horde stranih ljudi...
Bez imalo grižnje savjesti odbij sve čestitare...ako vas vole - shvatit će, ako ne shvate - to je na njihovu sramotu i ne trebaju vam u životu takvi sebični ljudi, nit se uopće trebaš uzrujavati oko toga kaj budu oni mislili, jer tebi je najvažnije kaj tvoja beba misli i osjeća
-
osim svega gorenavedenog, jos nesto - mozda se nagutava zraka ?
Anita dandanas cvili kad treba podrignut...ranije je vristala. Samo hrabro!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma