-
Osoblje foruma
plastične kutije za spremanje stvari
moram krenut i spremanje stvari na tavanu. izgleda kao da je bomba pala u skladištu čim se dođe na vrh stepenica, koma.
tražim velike platične kutije, po mogućnosti bar donekle prozirne tipo ove iz ikee http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/70102972 (ona najveća) s poklopcem da mogu stvari slagati.
ikea mi je malo daleko, ali možda krenemo put prema Villesse (IT) da ih kupimo. Ali malo mi je i bezveze tolki put napraviti za kutije (premda bi se vjerojatno još nešto našlo za kupit tamo...:p)
U svaki slučaj, trebaju mi takve kutije za slaganje, povoljno, u RH. ima netko savjet?
-
Osoblje foruma
Mislim da ima u Bauhausu i sličnim dućanima.
-
Osoblje foruma
znaš možda okvirnu cijenu? bauhaus nema online shop i najbliži mi je u rijeci, malo daleko
-
Osoblje foruma
Joj, nisam sigurna, mislim da su one velike oko 50 kn.
-
bilo ih je u konzumu i intersparu
-
Baš sam i ja u istoj potrazi...Obišla sam Brico store i nije neka ponuda a i preskupe su,oko 180 kn.Bila sam u Getrou-nema ničeg.Spremam se ići i Italunion-to mi je najveća nada .One u Ikei gledam sa suzom u oku...
-
Bauhaus ima slične cijene kao ikea, ja se baš spremam po kutije da se ne podavimo u igračkama, imaju i dosta veliki izbor raznih kašeta, plastičnih,drvenih...
Meni se jako sviđaju one sad aktualne za berbu, crvene plastične kašete od 40 l, po agrarijama su 24-26 kn, dosta čvrste, jedino su bez poklopca ali ću uzeti za alate, viškove suđa,cipela i slično.
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
Bas sam ti htjela napisati da Brico ima - preskupe.
Ako ides u Ikeu, molim te, javi mi se.
-
Imali su u Kiki super, velike, prozirne, na kotačima, a mogu se slagati jedna na drugu. Bile su 100 i nešto kuna kad sam ih ja kupila. Nisu baš jeftine, ali mi se čine jako kvalitetne.
-
Danci jel to bas mora biti plastika koja se moze zatvoriti? One kašete koje se koriste za berbu grozdja nisu lose, jer kad su prazne sluze se jedna u drugu, ali one su rupiceste. I mislim da ne kostaju tako puno.
-
Osoblje foruma
moraju se zatvarati da ih mogu slagat, inače mi se kupi prašina i zauzimaju puno mjesta.
BB ne brini, javim ti se ako idem. a ako ideš ti ili neko koga poznaješ javi mi.
-
Ove o kojima govorim, stoje jedna na drugoj kad su okrenute na jedno stranu, a kad ih okrenes drugacije onda upadaju jedna u drugu.
-
U Offertisimi ima svih mogućih veličina, i meni se čini da su cijene najpovoljnije. Nisu baš robusne, meni je sin skočio na poklopac i odmah je puknuo, ali za te nusprostorije gdje nitko ne skače po kutijama mislim da su čisto solidne.
-
Osoblje foruma
hmm takve nisam vidila za berbu grožda tu, mi koristimo nešto što ljudi zovu 'uharice' ali obzirom da je sad sezona od berbe gledat ću što ljudi koriste i škicnut u agrariju.. hvala na savjetu
-
Ove su ovakve slične ili iste http://www.strazaplastika.hr/index.p...6&proizvod=255 ,ima i neki od vrtnih centara ili u agarijama.
-
Bok svima...ima u bauhausu, raznih veličina, ja sam kupila plastičnu, dosta veliku s poklopcem za 89kn...i prilično je čvrsta
-
Ima u kauflandu prozirnih plastičnih kutija sa poklopcima u raznim veličinama..
-
i da li koja zna kako se danas kreću cijene u offertissimi?
-
plastične kutije dosta čvrste ali bez poklopca sam kupila u metrou za oko 20kn..
-
Ja sam vidjela veliki izbor u ysku, različitih veličina i boja.