Prije svega želim ti reći kako mi je jako žao što si izgubila bebicu i da znam točno kroz što si sve prošla.
Ja sam prije 8 mjeseci imala spontani u 5 tjednu i mislila sam da je to kraj mog života, iskreno nisam imala želje za ničim, a kamoli za novu trodnoću prije svega zbog straha da se ista stvar ne ponovi. Rekli su nam da pričekamo nekih 5 do 6 mjeseci, dok je moj doktor mi rekao da tijelu je potrebno da se obnovi točno duplo vrijeme koliko je trajala trudnoća, ali ni nakon tih 10 tjedana ja nisam psihički bila spremna.
Sa mužem sam izgubila svaki normalni razgovor, tjednima nakon tog dana sam funkconirala isključivo na normabelu. A bebicu niti jednu nisam mogla vidjeti na ulici da se ne rasplačem. Noću sam sanjala da vidim svoju bebicu da čujem kako plaće. Iskreno bila sam nepodnošljiva za sve.
Ali nakon 5 mjeseci od spontanog ostala sam trudna i naravno na svaku čudnu bol reagiram u panici ali iskreno za razliku od prošlog puta sada znam da je sve u redu (to ćeš i ti sama osjetiti).